Beskrivning

En numera utgången designprodukt!

Fick denna som present för en väldans massa år sedan. Den uppskattades inte i hemmet och hamnade snart i ett skåp. Jag minns faktiskt inte ens om jag använt knivarna, förutom den för frukt. Men jag säljer den som begagnad, i bruksskick. Kanske stålet behöver putsas upp. På baksidan sitter skyddsplats för knivarna, så att de inte sticker ut fritt. Några av dessa sitter något löst mot de andra, men det var så vid köp. Tror ej att de går att ta bort (och vill inte prova.)
Det finns ett litet märke, som garanterat var där vid köp, men jag vill nämna det (se bild).

Har du andra frågor, tveka inte att höra av dig! Det jag vill nämna är, kolla så att den verkligen får rum under skåpet, om det är där du tänkt ha den. Samt fråga ev familjemedlem om den godkänns! :D

Produktbeskrivning: "Ett riktigt snyggt och designat knivställ av mycket hög kvalitet. Knivarna är tillverkade i ett rostfritt material bestående av Molybdenum och Vanadium vilket gör dem extra hållbara, vassare och tåligare mot rost än andra rostfria knivar. Knivarna hålls på plats i stället av magnetiska hållare.

Voodoo Knivställ inkluderar förutom själva stället även ett komplett set av knivar: 1 x Brödkniv (33 cm), 1 x Förskärare (33 cm), 1 x Kockkniv (33 cm), 1 x Allroundkniv (24 cm) och 1 x Fruktskalarkniv (20 cm). Rengörs enkelt med handdiskmedel och trasa.

Stället mäter 25,5 cm i diameter och 38,5 cm på höjden."

Objektnr 634 236 436

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 20:38

'Voodoo', design Raffaele Iannello med 5 knivar söker nytt hem!

Utropspris

|0 Bud

500 kr

Auktionen avslutades utan bud

MankanCity

Mariefred, Sverige

5.0

MankanCity

Verifierad

Toppsäljare

185 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också