Beskrivning

En kombination av kandelaber och vas / blomstergroda enligt bilder. Ålder, materialet och ursprunget är okänt. Känns som Art Deco/ Art Nouveau/ Jugend stilmässigt. Trevlig med snittblommor och ljus på bordet ! Ljushållare är ca 21.5 mm i diameter invändigt. Höjd 15.5 cm och diameter 25 cm på hela kandelabern. Vik 1374 gram. Ej putsad eller polerad av oss.
Packas väl med bubbelplast och kartong.

Nedan följer lite info som är bra att veta !

OBS !! Vi använder ENDAST Traderas betalningslösningar !! Samfraktar vid flerköp. Alla bud är bindande !
Varan packas väl. Om det blir skador på varan och emballage orsakade vid frakt så tar ni bild på det skadade paketet vid utlämning direkt när ni tar emot det hos ombud. Skador på varan orakade av frakt / fraktbolaget reklameras av köparen till fraktbolaget. Eventuella ekonomiska anspråk på skada görs även det av köparen till fraktbolaget. Vi ersätter inte varor som eventuellt slarvas bort av fraktbolag.

Är ni missnöjd med varan så kontakta oss så snart ni tagit emot varan så reder vi ut saken och hur vi går vidare i ärendet.
14 dagars lagstadgad returrätt inom sverige om vi inte sålt det som renoveringsobjekt. Vid retur står ni som köpare för kostnaden för returfrakten som då packas på samma sätt och med samma förpackningsmaterial som ni tog emot varan. Paketet fotas och skickas sedan tillbaka snarast till oss med spårbar frakt på samma sätt som vi skickade den till er. Återbetalning av varan sker när varan kommit åter i samma skick.

Objektnr 632140511

Visningar 1 488

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 20:58

KANDELABER, VAS, ART DECO, ART NOUVEAU, BLOMGRODA, BLOMSTERFAKIR

Slutpris

|

420 kr

Auktionen är avslutad

zetteblom vann auktionen

Prima_Gamla_Grejer

Eskilstuna, Sverige

5.0

Prima_Gamla_Grejer

Företag

Toppsäljare

159 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?