Beskrivning

Säljes:

Ett superfint skrin/ask med lock i vacker onyxmarmor. Storlek: ca 13,5 x 9,5 x 4,5 cm. Vikt: 816 g. Helhetsmässigt fin med viss patina, var god se bilder för skick. En vacker inredningsdetalj i klassiskt utförande, lika fin nu som då och i framtiden.

Köpvillkor:

• Frakt tillkommer. Jag skickar alltid enligt billigaste alternativ. Om angivet fraktpris ändå skulle vara för högt efter emballering, swishas mellanskillnaden tillbaka till köparen.
• Jag ansvarar inte för fraktbolagets hantering av paketet. Vid utebliven paketuthämtning hos ombud, står köparen för eventuell avgift som tillkommer för att lösa ut paketet.
• Ta gärna en titt på mina övriga auktioner, jag samfraktar gärna!
• Betalning sker senast tre dagar efter avslutad auktion, annars förbehåller jag mig rätten att lägga ut varan till försäljning igen. Kan invänta barnbidrag/lön, skicka bara ett meddelande efter auktionsslut i så fall.
• Jag synar alltid varan innan den läggs upp på Tradera och försöker beskriva skicket så korrekt som möjligt, men även jag kan missa små detaljer och skulle skicket avvika märkbart från texten så kontakta mig gärna så löser vi det hela.

Objektsnr 627549874

Visningar 1 411

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 20:47

Onyx marmor låda / skrin / ask

Slutpris

|

378 kr

Auktionen är avslutad

vuvan63 vann auktionen

Soulstorm

Mariefred, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 740 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?