Beskrivning

Hemmets veckotidning från 1940.

Reportage: Tidningen har besökt Svalöv. Där hälsade man på hos Sveriges utsädesförening, Institutionen för växtförädling.

Reportage: Tidningen har besökt Nederländska Ostindien, eller Indonesien som landet heter idag. Reportern besökte ön Java, en ö med stora rikedomar som holländarna har dragit nytta av. Vi får se hur vardagslivet är här i Indonesien och man spekulerar i vad som kommer att hända i framtiden. Kommer Nederländerna att kunna hålla kvar detta fascinerande territorium? Här beskrivs också den javanesiska kvinnan och hennes utseende. Hon är oerhört vacker, tycker reportern som lägger till att även svenska kvinnor är vackra. De har alldeles speciella drag, de här kvinnorna. Holländarna får också mycket beröm i artikeln för hur de sköter denna koloni.

Reportage: Greta Garbo porträtteras. När ljudfilmen introducerades blev hon bara mer framgångsrik och just nu är hon den klarast lysande stjärnan i Hollywood!

Reportage: Skådespelaren Paul Muni hyllas.

Reportage: Vilka är de trendigaste skorna för kvinnor just nu, i början av 1940-talet. Tidningen visar de hetaste modellerna!

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektsnr 615562142

Visningar 98

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HV 28 1940 Indonesien, Greta Garbo, Paul Muni, skor, Svalöv

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?