Beskrivning

Tidningen Bildjournalen från 1955.

Reportage: Boxaren Ingemar Johansson från Göteborg intervjuas. "Han har en gladiators kropp och en bankirs inkomster". Privat är Ingemar Johansson prydlig. En krage döljer hans starka nackmuskler.

Reportage: Herman Ahlsell bor i Örgryte i Göteborg. Han är skådespelare och han kallas för "Putte". Bildjournalen intervjuar honom om karriären, detta trots att han inte är så talför. Han är faktisk tillbakadragen och blyg privat. Bild på Herman Ahlsell vid sin bil utanför villan i Örgryte. Bild på Herman Ahlsell tillsammans med sonen Tom Ahlsell.

Reportage: Skådespelaren Jarl Kulle har köpt en tomt i Täby. Där vill han bygga sitt hus. Men kostnaden för allt verkar höga, suckar han. Jarl Kulle har dock föräldrahemmet kvar i Ängelholm i Skåne dit han åker med sin bil ibland, en DKW.

Reportage: Bildjournalen hälsar på hemma hos radioteknikern och radioprofilen Kjell Stenson från Landskrona. Hans käraste leksak är bandinspelaren, en rullbandspelare som han visar upp på bild. Han kopplar av genom att ligga i badkaret och lyssna på LP-skivor. Det vimlar av tekniska finesser i hans hem!

Samt: Kultur, nöje, film och teater.

Se även mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 574374884

Visningar 560

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BJ 6 1955 Ingemar Johansson, Herman Ahlsell, Jarl Kulle, Kjell Stenson

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?