Beskrivning

Tidningen Se från 1962

Reportage: Anna-Ida Broström är Sveriges rikaste person. Tidningen fotograferar henne utanför hennes enorma villa på Skyttegatan 1 i Göteborg, strax ovanför Götaplatsen. Hon är 79 år och SE har kartlagt hennes imperium. Hennes man Dan Broström, redaren dog i en bilolycka och nu har Anna-Ida Broström ärvt allt. Tidningen avslöjar alla arvingare till Anna-Ida Broström.

Reportage: Theodor Ahrenberg är miljonär. Nu har han anhållits, misstänkt för valutasmuggling. Han gömmer sig för närvarande i Schweiz. Han har en fantastisk samling av äkta konst.

Reportage: Nattklubbsdansösen Anna-Belle Broström är kvinnan i allas blickfång just nu. Hon har gift sig med redarkungen Dan-Axel Broström. Societeten i Göteborg chockades av giftermålet. Tidningen porträtterar denna vackra dam som älskar att stå i rampljuset. Hon har en strålande figur, skriver tidningen och hennes hår blänker metalliskt. Societeten vet knappt hur de ska förhålla sig till henne.

Reportage: Plötsligt har syfilis börjat sprida sig okontrollerat i Stockholm. Det är framför allt tonåringar som sprider könssjukdomen. Det är raggarnas fel, skriver tidningen. I raggarkretsar byter flickor sexpartner som andra byter tröja. De flickorna håller inte på sig. Det pågår orgier i bilarna, hävdar somliga.

Reportage: Lidköping skakas av en skandal. SE besökte staden för att skildra skvallret som sprider sig på stan. Polischefen i staden har hängts ut i smädande brev. Vad är sant egentligen?

Reportage: SE har sammanfört boxaren Lennart Risberg med Whitey Bimstein, världsberömd medicinman åt boxare. Det här är vad de sade till varandra.

Annons: Helsida: MG Midget.

Annons: Helsida: Shell.

Annons: Helsida: Gulf bensinstationer.

Annons: Helsida: Old gold cigarretter.

Annons: Helsida: Tiedemanns piptobak.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Objektsnr 627670397

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Se 22 1962 Anna-Ida Broström, Theodor Ahrenberg, Lidköping, raggare, syfilis

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?