Beskrivning

Allél hudvård C-serien, kräm 50 ml. Helt nytt och oanvänt.

"ALLÉL är ett prisvinnande varumärke som har vunnit Skönhetsredaktörernas Beauty Oscars 2021 i kategorin Årets hudvårdsserie. Vinnarna benämns som “produkter som aldrig blir en hyllvärmare, utan favoriter som du ständigt vill återkomma till.”"

ALLÉL A-serien passar när du behöver förbättra din hudkvalité och ge den en boost. Serien innehåller A2 Serum och A Cream som arbetar tillsammans för att minska effekterna av oxidativ stress och skador från fria radikaler.

ALLÉL C-serien passar den känsliga huden och är framtagen för hud som lätt blir irriterad. Serien återfuktar och fokuserar på aktiva ingredienser, till exempel lugnande rödalger och Aloe Vera.

ALLÉL G-serien hjälper dig att reducera rynkor med snabba resultat och hindrar kollagenet från att stelna. E-vitamin, karnosin och mjukgörande druvkärnsolja är några aktiva ingredienser i serien.

ALLÉL T-serien verkar mot mörka pigmentfläckar och hjälper till att återställa huden efter UV-skador och pigmentering. Serien har aktiva ingredienser såsom C-vitamin för lyster och niacinamid och retinol för en jämnare hudton.

Jag samfraktar gärna! Vill ni ha fler bilder så hör av er.

Objektsnr 630475074

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 21:40

Allél hudvård C-serien, kräm 50 ml, nypris 849:-. Helt nytt och oanvänt.

Såld för

99 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

plinda

Sexdrega, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 644 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?