Beskrivning

Använd 2 gånger men för fet för min hudtyp. Butikspris:599 sek. Produktinfo från exuviances hemsida: Ett serum som effektivt jämnar ut hudtonen och ger ett optimalt skydd mot yttre påverkan. Sammansättningen är berikad med totalt fyra olika antioxidanter som tillsammans förser huden med ett kraftfullt skydd mot fria radikaler. Serumets unika kombination av C-vitamin och PHA ger ytterligare fördelar som ökad cellförnyelse samt barriärstärkande och exfolierande effekter på huden. Exfolieringen bidrar till att C-vitaminet absorberas optimalt.
Vitamin C är en multiverkande ingrediens som har en utjämnande effekt på hudtonen och en bevisad effekt på kollagensyntesen vilket bidrar till en förbättrad spänst, volym och förnyad lyster.
Serumet har en mycket lätt formula som snabbt absorberas av huden och lämnar en behagligt, återfuktad känsla och en fin finish. Sammansättningen är icke irritativ och passar till alla hudtyper och tillstånd.
Produkter med C-vitamin har en tendens att mörkna en tid efter öppning. Detta är helt normalt och har ingen inverkan på effekten.

Objektsnr 630552817

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 12:12

Exuvianvce Total Correct Vitamin C Tone Correcting Serum

Pris

195 kr

ShopaholicT

Göteborg, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

681 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?