Beskrivning

NEOSTRATA LOTION PLUS

NeoStrata Lotion Plus är en lätt men kraftfull multifunktionslotion som är utformad för erfarna AHA-användare. Den är utformad för att hjälpa till att korrigera synliga tecken på photoageing, jämna ut och ljusa upp hudtonen samt förbättra den allmänna hudstrukturen i ansiktet och på kroppen.

Denna produkt är en mycket effektiv exfoliant och rekommenderas för lindring av strävhet i samband med solskador, hyperkeratos och keratosis pilaris. Oljefri och parfymfri. Lämplig för användning på ansikte och kropp. Formulerad med 15% glykolsyra.

Fördelar med NeoStrata Lotion Plus

15% Glykolsyra korrigerar tecken på photoageing
Ljusar upp och jämnar ut hudton
Förbättrar hudens struktur
Idealisk för erfarna AHA användare med normal till fet, icke-känslig hud
Har du KP?

Keratosis pilaris (KP) är ett hud ( follikulärt ) tillstånd som visas som grova ojämnheter runt hårsäckarna ( gåshudsutseende ) på huden på utsidan av överarmarna, ryggen och låren. Behandling av KP med fuktgivande och exfolierande krämer och lotioner med höga koncentraioner AHA eller karbamid-produkter kan vara till hjälp. De behöver i allmänhet appliceras minst två gånger dagligen och fungerar genom att mjuka upp och minska cellkohesion av hudceller som sitter runt hårsäcken så att de lättare kan lossna.

Instruktioner

Applicera på ansikte, händer och / eller kroppen en gång dagligen i två veckor och två gånger dagligen därefter, efter tolerans. Massera försiktigt in lotionen i huden tills den försvinner. Daglig användning av en solkräm med denna produkt rekommenderas.

Kan skickas men då står köparen för frakten

Objektnr 635 712 701

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 17 jun 20:46

Neostrata Lotion Plus 10ml

Utropspris

|0 Bud

40 kr

Auktionen avslutades utan bud

Perfectlines

Linköping, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

188 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också