Beskrivning

OBS! Du får automatiskt betalningsinstruktioner med Traderas automatiska vinnarmail! Jag skickar ej separat vinnarmail. Maila mig om ni inte får Traderas vinnarmail. Hör av er om ni inte kan betala inom tre bankdagar så kan vi komma överens om något.

Vara: Riktigt gammalt hårspänne, troligen i celluloid. Helt i plast. Sågade detaljer! Troligen 100 år gammalt eller mer.

S.k. "faux tortoise" (plast som ska se ut som sköldpadda, det material man använde innan celluloiden).

Fint skick, bara att använda. Men OBS! Så här gammal plast KAN vara skör, och tål oftast inte samma tuffa tag som nya plastspännen. Vill man använda detta, så får man ta det lite försiktigt. Jag brukar själv använda denna typ av spännen, och det händer att de går sönder. Detta ser inte sprött och torrt ut, och det funkar att öppna och stänga, samt funkade när jag provade i mitt hår. Inga garantier för att det håller en viss tid eller så.

Mått:

- Längd: 8-8,5.

Obs, ej avhämtning. Skickas spårbart till brevlåda (säg till om du vill ha till ombud = ca 8 kr till) eller med frimärke (frimärkt är ej spårbart och går med vanlig post som vanliga brev). Jag tar inget extra betalt för emballage eller packning utan enbart det som fraktbolaget tar.

I hemmet finns hund (pudel) och katt.

Vid överenskommelse kan betalningen få vänta med än 3 dagar, men hör av er om ni inte betalar inom 3 dagar, så att jag vet vad som är på gång och slipper börja undra och maila. När jag har fått betalningen på mitt konto, så postar jag så snabbt det går.

Objektsnr 631268864

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 19:06

Hårspänne plast celluloid 20 30 40 40 50 60 tal retro vintage rockabilly

Pris

75 kr

HotRag

Kode, Sverige

5.0

HotRag

Verifierad

Toppsäljare

1 933 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?