Beskrivning

Oöppnad.
Storlek: 250 ml.
Nypris: 299 kr.

Produktinformation:

Ge håret nytt liv med Split Fix™ Conditioner! Vi har utvecklat ett återställande, silikonfritt balsam för att möta de unika kraven för torrt, slitet eller skadat hår.

Med en innovativ, naturlig ingredienslista, förhindrar Split Fix™ Conditioner kluvna toppar genom att bilda ett skyddande lager, och ger håret en varaktig, fuktgivande och glansig effekt. Resultatet? Synligt friskare och mer motståndskraftiga hårstrån som enkelt kan växa sig långa utan att brytas av.

Plus, Split Fix™ Conditioner har utvecklats med naturliga, veganska ingredienser, så att du vet att det är bra för ditt hår! Fri från parabener, silikon och sulfater.

Så fungerar det:

Split Fix™ Conditioner hjälper och motverkar ett torrt eller skört hår som är benäget att gå av. Vårt silikonfria balsam för skadat hår är utvecklad med Aquaxyl™ som arbetar för att förbättra hudens och hårets återfuktning och fångar in fukten i hårstråna och ger håret en varaktig, fuktgivande effekt. Detta balsam för slitet hår har utvecklats med ett antal naturliga, ekologiska växtextrakt från bland annat aloe vera, kakaosmör, kokosolja och acai för att vårda håret på djupet. Dessa växtextrakt innehåller också ett antal kraftfulla antioxidanter, som skyddar håret efter tvättning från skadliga UV-strålar och andra faktorer från miljön.

Fettsyror från jojobaestrar arbetar för att återuppbygga ömtåliga och skadade hårfibrer för att minska kluvna toppar, slitet och skört hår.

Vår Split Fix™ Conditioner är fri från hårda ingredienser som uttorkande alkoholer och mineralolja som kan torka ut håret och orsaka produkt ansamlingar.

Användning:

Hairlust Split Fix™ Conditioner fördelas jämnt i blött och nytvättat hår efter användning av schampo. Var noga med att massera balsamet försiktigt i det blöta håret, låt produkten verka i 2-3 minuter och skölj håret noga efteråt. För bästa resultat rekommenderar vi att kombinera balsamet med Split Fix™ Shampoo. Använd 2-3 gånger i veckan eller baserat på behov. Vi rekommenderar att du alltid använder balsam efter användning av schampo, eftersom balsam tätar och skyddar hårsträngarna efter schamponering.

Objektnr 632951193

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:37

Hairlust - Split fix conditioner

Utropspris

|0 Bud

199 kr

Slutar om

Welin_Lomma

Lomma, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

679 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?