Beskrivning

BIOSILK:
(Har även inpackning, hydrating Spray, hårspray m.m från Biosilk)
•VOLUMIZING THERAPY SHAMPOO (355ml, ord pris ca 225kr) för dig som vill ha mer volym och fyllighet i ditt hår. Det rengör skonsamt håret och tar effektivt bort smuts och överflödig olja samtidigt som det ger volym och fyllighet.

•VOLUMIZING THERAPY CONDITIONER (355ml, ord pris ca 225kr) är perfekt för dig som vill ge volym och fyllighet till ditt hår. Den mjukgör och vårdar ditt hår samtidigt som den ger volym och styrka. .

•VOLUMIZING THERAPY ROOT LIFT (207ml, ord pris ca 255kr) är en spray som vårdar och ger volym från rötterna ut i topparna utan att tynga ner det. Håret blir glansigt och får ett lyft som håller hela dagen. Gör inte håret stelt.

Produkterna innehåller silk- och risprotein samt ginseng som gör håret mjukt och glansigt samt återfuktar och ger liv till håret. Skyddar håret mot UV-strålning från solen och andra fria radikaler.

Kolla även våra andra auktioner! Kommer fler snart då vi ska renovera badum och flytta så säljer många saker billigt.

Vi skickar varan så snart som möjligt efter betalning. För oss är det viktigt att kommunikationen är vänlig, tydlig och med en trevlig ton. Fråga om Du undrar något! Det går bra att avvakta med betalning om du meddelar men skickar varan först efter betalning. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande men produkten skickas snabbare vid betalning inom inte alltför lång tid.

Hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!

Objektnr 632990898

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 19:00

BIOSILK VOLUMIZING: SHAMPOO, CONDITIONER, ROOT LIFT SPRAY

Utropspris

|0 Bud

199 kr

Auktionen avslutades utan bud

uffe300

Uppsala, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

515 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?