Beskrivning

LÄSARNA I BROKEN WHEEL REKOMMENDERAR av Katarina Bivald, utgiven av Bokförlaget Forum. Inbunden med skyddsomslag, 14*22 cm, 396 sidor, i utmärkt skick.

Allting börjar med en brevväxling mellan två helt olika kvinnor. 28-åriga Sara Lindqvist från Haninge och 65-åriga Amy Harris från Broken Wheel i Iowa. Efter två års utbyte av böcker, brev och tankar om både litteratur och livet bestämmer sig Sara för att hälsa på Amy. Men när hon kommer dit är Amy död. Sara står ensam i en liten stad mitt ute i ingenstans. Men där finns förstås alla de människor som Amy har skrivit om. Och de excentriska invånarna i Broken Wheel har inget annat val än att ta hand om den förvirrade turisten. Sara blir kvar och för första gången i sitt liv får hon verkliga vänner – inte bara mr Darcy och Bridget Jones – och de hjälper henne att starta en bokhandel med Amys alla böcker. Både Sara och staden lever upp, nya och oväntade kärlekspar bildas och varken Sara eller invånarna vågar tänka på att hon snart måste åka hem. När hennes tvåmånadersvisum är på väg att gå ut får hennes nyfunna vänner en alldeles galen, underbar idé …

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar är en romantisk och humoristisk feel good-roman om vänskapens kraft, kärleken till böcker och om att hitta sin plats i tillvaron.

Vikt: 420 gr + emballage

Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!
Jag skickar varan så snart jag hinner efter att jag fått betalt. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett korrekt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. God kommunikation brukar ge både nöjda köpare och säljare!

Rök- och djurfritt hem, varsamt hanterade kläder tvättade enligt tvättmärkning.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt som jag alltid erbjuder som alternativ. Hos Schenker är paketet dessutom försäkrat.

Objektnr 634 139 758

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 24 jun 20:42

LÄSARNA I BROKEN WHEEL REKOMMENDERAR av Katarina Bivald

Pris

75 kr
Annonsen är avslutad

adlihtam

Sundbyberg, Sverige

5.0

adlihtam

Verifierad

Toppsäljare

4 859 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också