Beskrivning

FÖRÄNDRINGENS VINDAR

av Douglas Kennedy

Forum förlag 2006.

Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick, mindre bruksspår.

Det är i slutet av 1960-talet. Hannah Buchan har precis börjat på universitetet. Alla engagerar sif i proteströrelsen mot kriget – inte minst hennes egna föräldrar. Hannahs pappa är lärare, kvinnokarl och hängiven aktivist, och hennes mamma är en neurotisk och självupptagen konstnär som tycker att dottern är alldeles för petigt konservativ. Den enda i familjen som tycks stå med båda fötterna på jorden är Hannah. Som ett slags omvänd revolt mot föräldrarnas fria och ombytliga livsstil blir hon förälskad i en pålitlig, ordentlig, aningen tråkig ung man. Dan läser medicin och är i Hannahs tycke den perfekte äktenskapskandidaten.
Ett par år senare lever Hannah och Dan precis det trygga förutsägbara liv Hannah eftersträvat. De bor i en mindre stad i Maine, Dan arbetar som läkare, Hannah är hemma med deras lilla barn ochÂ… börjar känna sig alltmer otillfredsställd med tillvaron. När Tobias Judson dyker upp i hennes liv kan bara en sak hända: hon blir blixtförälskad.
Tobias är ung, snygg, begåvad, vänsterradikal och vän med Hannahs pappa – alltså precis en sådan man hon alltid velat undvika. Det börjar som en passionerad kärleksaffär, en tillfällig och kittlande förbjuden relation, men det förvandlas till något mycket farligare när det uppdagas att Tobias är efterlyst. Hannah hamnar nu i ett moraliskt dilemma men beslutar sig för att hjälpa Tobias att fly ur landet.
Trettio år senare är Hannah fortfarande gift med Dan. Hon arbetar som lärare och bekymrar sig för sina två vuxna barn: dottern är mitt uppe i ett destruktivt kärleksförhållande och sonen är en ultrakonservativ republikan. Den riskfyllda kärleksaffären med Tobias Judson har Hannah för länge sedan förpassat längst in i minnenas vrår. Hon tänker nästan aldrig på det som hände. Inte förrän Tobias än en gång uppenbarar sig i hennes liv. Med ens inser Hanna att hon aldrig glömt, vare sig det brott hon den gången begick eller kärleken till Tobias
Händelserik intrig, pulserande passion, levande tidsskildring och övertygande karaktärer – i sin nya roman fångar Douglas Kennedy läsaren på första sidan och släpper inte taget.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 436914374

Visningar 621

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

FÖRÄNDRINGENS VINDAR Douglas Kennedy 2006

Pris

170 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 140 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?