Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner), ett antal skönlitterära, moderna och äldre KLASSIKER, (bild 9).
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - "SHATARAM" av Gregory David Roberts. Slutsåld som INBUNDEN. Oläst/NYSKICK, skada efter borttagen prislapp på baksidan. Inbunden med skyddsomslag. 942 sidor, (bild 8).

.

Shantaram är Gregory David Roberts egen berättelse från de händelserika och omtumlande åren som förrymd fånge i Bombays undre värld. I ett av stadens slumområden öppnar han en sjukvårdsmottagning för de fattiga och nödställda. Han arbetar för maffian som pengatvättare och förfalskare och följer med maffialedaren Abdel Khader Khan till Afghanistan för att förse mujaheddin med vapen i kampen mot ryssarna. Hans kastas i indiskt fängelse och får utstå tortyr och svält. I den grönögda och mystiska Karla möter han kärleken.

Shantaram är ett niohundra sidor långt läsäventyr och en varm och innerlig kärleksförklaring till staden Bombay och dess människor. Det är en hård och rå värld Roberts beskriver, men det är en värld där kärleken, lojaliteten och vänskapen alltid står i centrum.


.

Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning via TRADERABETALNING. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

SAMFRAKT vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker.

FOREGIN BUYERS - Other shipping costs

Objektnr 631774393

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 23:28

Gregory David Roberts: SHANTARAM. Oläst/NYSKICK. INDIEN. Slutsåld som INBUNDEN

Utropspris

|0 Bud

29 kr

Auktionen avslutades utan bud

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 982 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?