Beskrivning

Bokbeskrivning:
200% kärlek respekt stålthet broderskap plikt gemenskap.

José Pereira vid Sektionen mot Gängkriminalitet har en vägg fylld av stirrande ansikten. Unga pojkar som agerar som grovt kriminella män och klassas som farligast i Sverige. Han vet att han har ett problem som skenar ytterligare femtusen svenska pojkar på väg in i kriminella nätverk.

Vi är bröder. Vi är krigare och Fammilj in i döden.

Mitt på väggen sitter två ansikten. Leon och Gabriel. Redan som nioåringar gömde de vapen i sina elevskåp och kapslar med amfetamin under frysdisken på Konsum, tog vilka risker som helst för längtan efter att en dag få höra till.

io år senare skriver Leon från fängelsecellen på Aspsås brevet till Gabriel,"kärlek älskade bror", den ende han litar på. Brevet är början på den plan som med aggressivitet, våld, död ska föra dem allra högst upp på den där snutväggen. Gabriel väntar på andra sidan men är inte längre själv, han har Wanda. Och det starka band som funnits mellan Leon och Gabriel riskerar för första gången att brytas.

När Leon och två andra gängmedlemmar rymmer från fängelset börjar jakten och kriminalkommissarie Ewert Grens förs hastigt många år tillbaka när han sida vid sida med José Pereira söker en mördare som Grens vet mer om än vad han själv skulle önska.

Två soldater
är Roslund & Hellströms mästarprov. Det är utan tvekan en av de starkaste, viktigaste och mest spännande kriminalromaner som har skrivits. En berättelse när dagar från TRE SEKUNDER möter nätter från BOX 21. En roman som tar dig i handen och visar dig en värld du aldrig sett.

"Roslund & Hellströms Två Soldater. Det här är en bok som nästan golvade mig Styrkan hos Roslund & Hellström det är ju att de på något vis lyckas

förena det här med hårdkokt samhällskritik och högkvalitativ spänning Det finns ett socialt patos som återspeglas i deras böcker och det tycker

jag gör att de höjer sig i en annan klass än vanlig kriminallitteratur som

egentligen bara handlar om underhållning. Jag tycker det får en annan

dimension."

Boken är i gott skick och kommer från ett ordningssamt hem, fritt från rökning och husdjur. Skada på omslaget se bild nr 5. Jag använder mig av Traderas automatiska vinnarmail. Betalning sker inom tre dagar efter avslutad auktion. Så fort jag har fått bekräftelse på inbetalningen skickar jag paketet spårbart med PostNord. Jag står för emballagekostnaden och köparen står för frakten. Jag ansvarar inte för fraktföretagets slarv.
Snälla, lämna omdöme så jag vet att varan har kommit fram och jag kan avsluta affären.

Ps. Titta gärna på mina andra auktioner, jag samfraktar gärna.

Objektnr 635 800 577

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 jul 20:18

Två soldater / Roslund & Hellström Inbunden bok

Pris

90 kr

Skorpiontanten

Kristianstad, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

468 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också