Beskrivning

Araminta Spookie VAMPYREN + GRODNAPPAREN

av Angie Sage

Wahlströms förlag 2008.

2 kartonnage i mycket gott skick.

GRODNAPPARENNär något går på tok i Spökhuset får Araminta Spookie nästan alltid skulden. Men det är verkligen inte hennes fel att Barry Wizzards akrobatiska grodor har försvunnit! Araminta är fast besluten att hitta dem och hon har redan en misstänkt syster Watkins, farbror Dracs knäppa sjuksköterska. Hon måste ha grodnappat grodorna och smugglat ut dem i sin stora handväska! Nu gäller det bara för Araminta, Wanda och spöket Sir Horace att hitta grodorna och bevisa Aramintas oskuld!

Detta är den tredje delen om den tokroliga Araminta som bor i ett spökhus tillsammans med sin farbror och faster, kompisen Wanda och hennes föräldrar samt spökena sir Horace och hans kammartjänare Edmund. Lättläst och rolig!

Angie Sage är en känd engelsk barnboksförfattare som bland annat har skrivit de populära böckerna om Septimus Heap.VAMPYRENDags att plocka fram varulvsfällan! Araminta Spookie och hennes kompis Wanda bjuder på nya fantasifulla planer tillsammans med spökena sir Hector och kammartjänaren Edmund. Araminta tror att något fruktansvärt gömmer sig djupt nere i de hemliga gångarna under Spökhuset. Kan det vara en varulv? Medan hon håller på att konstruera en varulvsfälla invaderas huset av en hop okända släktingar, bland annat den läskige kusinen Max som Araminta genast misstänker är en farlig vampyr. För att göra det hela än värre blir han snabbt Wandas nya bästis. Men Araminta kommer på en plan för att avslöja Max samtidigt som hon fångar varulven. Men kommer planen att lyckas? Vampyren är en fartfylld, spöklik och humoristisk berättelse för alla barn som vill bli så där lagom skrämda.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 498 079 845

Visningar 369

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Araminta Spookie VAMPYREN + GRODNAPPAREN Angie Sage

Pris

230 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 280 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också