Beskrivning

Enligt bilderna!
Helt ok!

Författare Alexandersson, Maggie
Utgiven 1986

Storlek 24 x 21 cm
Sidor 109

ISBN 9157412596

Beskrivning:

Slöjda i läder / skinn vänder sig till dig som vill lära dig ett hantverk med gamla anor. Möjligheten att själv få utforma t ex en väska, en plånbok ett par sandaler eller något annat känns säkert lockande. Liksom i andra konsthanterk är det viktigt att lära sig hantverket från grunden. Kunskaper och träning behövs.
Slöjda i läder utgår från ett rent hantverksmässigt sätt att arbeta och ingen mskinell utrustning behövs.
Du utformar dina egna föremål först i papper och sedan i läder och lär dig därigenom att ta ställning till praktiska och funktionella problem.
Slöjda i läder ger grundkunskaper i material, verktyg och olika tekniker såsom sadelmakarsöm, snörningar och flätningar mm. Den innehåller också avsnitt om formgivning, mönsterkomposition och färg.

LÄS nedan!

Jag rensar här hemma bland våra stora samlingar av vintage äldre nostalgi retro porslin keramik stengods glas bestick tidningar träföremål julpynt tomtar dockor Barbie Little Pony leksaker, spel, antik design samlarprylar kläder skor burkar lådor lampor mm så missa inte mina andra auktioner!
Jag älskar vintage/ återbruk!
Jag har alldeles för mycket egna saker ( samlat i + 35 år) och behöver rensa ut!
Samlare / Retroälskare kolla mina auktioner!

Jag fotograferar med iPhone11 så det är inga proffsbilder. Sakerna är INTE tvättade/putsade/fixade mm pga vintage / äldre prylar lämnar jag detta till köpare. Jag vill inte riskera att förstöra ngt med fel behandling.

FRÅGA gärna/ be om mer bilder mm men gör det minst 24h innan auktionsslut för att säkert få svar i tid! Fråga om det är noga med ngt som inte framgår i bliden jag är INTE expert på saker och vet inte vad kan vara viktigt att kolla!! Snälla FRÅGA!

Jag skickar så fort jag kan efter att jag ser att betalningen har kommit in. Jag förväntar mig betalning inom 1 vecka efter avslut.

Frakt tillkommer och självklart paketerar jag mycket omsorgsfullt men jag tar inte betalt för packmaterial eller dylikt.

Schenker spårbart Det har alltid fungerat för mig.
Jag Samfraktar jättegärna/ meddela gärna när du har vunnit 2 eller mer auktioner.

Avhämtning går också bra!

Objektnr 636 554 470

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 30 jun 21:26

Bok SLÖJDA I LÄDER av M Alexandersson 109s

Utropspris

|0 Bud

115 kr

Slutar om

Cool Collector

Kristianstad, Sverige

5.0

Cool Collector

Verifierad

Toppsäljare

1 741 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också