Beskrivning

pocket i läst skick

Möt irländska Alice, skild från Liam och med utflugna barn. På dagarna kämpar hon för att få det att gå ihop ekonomiskt som extraanställd på en revisionsbyrå. Egentligen är Alice urusel på siffror och räkenskaper men fenomenal på matlagning, övertygad som hon är om att det är kärleken till råvarorna som gör att maten blir god.

Alice har en gedigen bakgrund som kock, hon började i köket på sina föräldrars badhotell och utbildade sig sedan i Paris för att få jobb på några av Dublins finaste restauranger. Men när hon träffade Liam hängde hon upp kockmössan på kroken och ägnade sig åt att laga mat åt familj och vänner i stället. Och nu sitter hon där, ensam hemma, och ska laga mat till sig själv. Urtråkigt!

Alices vänner uppmanar henne att öppna en kockskola i hemmet, precis som Julia Childs gjorde! Alices kockskola ser dagens ljus och hon upptäcker att hon har gåvan att få en grupp fullständiga främlingar att älska matlagning. Alla Alices elever har sina egna speciella skäl för att komma till lektionerna: Lucy har flyttat hem till sina föräldrar och har ingen aning om vad hon ska göra med sitt liv, Rob är en änkeman som aldrig tagit i en kastrull i hela sitt liv. Tessa tar hand om sin sjuka mor och vill veta mer om dietkost, Kitty har bestämt sig för att göra något kreativt på sin fritid medan hennes man sitter fast förankrad framför tv:n. Alices kockskola blir lika mycket en matlagningskurs som en skola för livet.

****************************************************************

Välkommen till min butik

Jag samfraktar gärna. Kolla gärna in mina andra auktioner/annonser. Du kommer till min butik om du klickar på Loppis-Lisa. I butiken kan du också göra sökningar..

Köp av 2st varor eller fler
När du köper fler varor vänta med betalningen. Jag kommer att ändra till ny fraktkostnad. Tyngre brev/paket skickas med schenker.

Auktioner önskar jag betalning inom 5 dagar

Om du vill vänta med betalningen hör bara av dig

Jag tar ut en hanteringskostnad på 2 kr per brev eller paket

Jag postar måndag, onsdag, torsdag och fredag.

Mina betalningsuppgifter kommer i vinnarmailet från Tradera

Specified shipping refers to Sweden. Alla varor till utlandet skickas endast spårbart.

Om du väntar på ett mail från mig titta i skräpposten, mycket fastnar där.

Ha det gött

Loppis-Lisa

Objektnr 633 937 148

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Kockskola för ensamma hjärtan av Marita Conlon-Mckenna

Pris

30 kr

Loppis-Lisa

Arvika, Sverige

5.0

Loppis-Lisa

Verifierad

Toppsäljare

5 046 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också