Beskrivning

Förförande, förföriskt gott – en sensuell lovsång till mat som njutningsmedel och ögonfröjd, av Bertil Ahlqvist

Förförande, förföriskt gott liknar ingen annan kokbok. Temat är mat som njutningsmedel och ögonfröjd. En inspirationsbok till sensuell gastronomi, där två av livets stora njutningar flätas samman - intim närhet och samvaro över vällagad, vackert presenterad mat.

Varje bild har gjorts med ambitionen att lyfta från enbart redovisning en maträtt till nivån mat som konst. Några av recepten kräver inga matlagningskunskaper alls, några är ganska avancerade. Men alla är tänkta att fungera som en inspiration att gå vidare och finna egna idéer till spännande och förförande anrättningar.

Här kan du se hur man anrättar ett kärleksnäste, dukar upp sandwich à la Mondrian, lagar en Gaspacho Flamenco, blandar en Créme Ninon eller helt enkelt penslar varandra till Homo Pralinicus med varm choklad.

Boken är med sina vackra bilder och annorlunda uppläggningar en bok som tilltalar både kulinariskt engagerade och esteter. En bok som försvarar sin plats lika bra i kokbokshyllan som på soffbordet.

Varje recept är noga utvalt för att passa bokens tema. Varje rätt är lagad från grunden i provkök och redovisar kokkonst som det avancerade hantverk det är.

Varje bild har gjorts med ambitionen att lyfta från enbart redovisning av en maträtt till nivån mat som konst.

Se den som en inspiration till sensuell gastronomi där två av livets stora njutningar flätas samman - intim närhet och samvaro över vällagad, vacker mat.

Den inbundna boken (elegant, svart linneklotband) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i nyskick. Boken är förlagsny och oläst! Den är rikligt illustrerad med läckra, ofta närgångna och sensuella fotografier.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 195/198 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 395 gram
Sidantal 80
Författare Bertil Ahlqvist
Förlag Kolibri AB
Språk svenska
Utgivningsår 2010
ISBN 91-979126-0-0

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630584201

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 18:15

Förförande, förföriskt gott Sensuell lovsång till mat som njutningsmedel och...

Utropspris

|0 Bud

55 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 958 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?