Beskrivning

Hovmästar’n får jag beställa – Klassiska krogar och klassiska recept från ett svunnet Stockholm. Svensk gastronomisk kulturhistoria!

Här är en bok om stockholmarnas älsklingskrogar genom tiderna och klassiska recept från dem. ”Hovmästar´n får jag beställa” presenterar allt från guldkrogar och underhållningspalats till små kvartersrestauranger.

Få saker är väl så förknippade med glädje och njutning som vår restaurangkultur. Många stockholmare har egna och högst personliga relationer till flera av de klassiska Stockholmskrogarna.

De andra böckerna i samma serie, ”Fröken, får jag be om matsedeln” samt ”Har Källarmästar’n ett bord ikväll?” finns i två andra av mina auktioner. Köper du alla tre så skickar jag självklart alla i samma paket och då finns det mycket att spara på portokostnaden!

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier i svartvitt och färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 297/200 mm
Ryggbredd ca 14 mm
Vikt ca 670 gram
Sidantal 109
Författare Ove Pihl i samarbete med flera andra
Förlag Page One Publishing
Språk svenska
Utgivningsår 1996
ISBN 91-7125-041-7

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 631269405

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 19:11

Hovmästar’n får jag beställa

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 959 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?