Beskrivning

GRÖN PALEO Proteinrika recept från växtriket

av Jenna Zoe

Lind & Co förlag 2016.

Kartonnage i mycket gott skick.

Ge din kropp energi och välbefinnande - njut av mer än 60 spännande och lättlagade paleo-recept, fria från socker, gluten och mejeriprodukter.

Innan våra förfäder lärde sig att jaga åt de en kost bestående av vad de kunde hitta i naturen - ren och oförädlad mat - i huvudsak frön, nötter och bär. Den växtbaserade kosthållningen gav människan all näring hon behövde då, och gör det än i dag!
Växtproteiner är lätta för kroppen att ta upp, och är rika på kalcium och omättade fetter. Växtbaserad paleo ger en välbalanserad kosthållning där du naturligt får i dig protein, fett, kolhydrater och fibrer samt ett överflöd av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Nötter, groddar och frön är exempel på råvaror som är särskilt proteinrika. Grönkål, broccoli och alger innehåller precis som mejeriprodukter kalcium men är betydligt hälsosammare.
Jenna Zoe har skapat bokens recept, som vart och ett har detaljerad näringsinformation. Här finns rätter för dagens alla måltider. Börja till exempel med en gurkmejadryck innan du hugger in på en mättande frukost med auberginebacon eller paleo-plättar. Mumsiga munsbitar som proteintryfflar håller hungern borta och energin på topp, medan Jennas supersallader ger dig precis så mycket bränsle du behöver. Till festliga tillfällen kan du prova gnocchi på sötpotatis, fyllda portabellohattar eller en raw food-thaicurry. Och för att stilla ditt sötsug kan du med gott samvete unna dig goda belöningar som cheesecake med mango och grönt te, stenåldersglass eller chai-pannacotta.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 627940793

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GRÖN PALEO Proteinrika recept från växtriket Jenna Zoe 2016

Pris

220 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 118 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?