Beskrivning

Säljer 2 fina mindre böcker med 2 olika teman Antipasti italienska förrätter på 108 sidor och Meze orientaliska smårätter på 107 sidor av Liselott Forslin. Recepten är varvade med vackra stämningsfulla bilder.

Bokbeskrivning 1: Antipasti är italienska och betyder före pastan. Italienarna äter mycket och länge. Måltiderna inleds med några olika antipasti, och fortsätter sedan med pasta, huvudrätt, ost och dessert för den som orkar. Vad sägs om grillade scampi med gremolata, bresaola med citronfänkål eller mozzarellagratinerad aubergine? Eller helt enkelt italienska charkuterier och ett glas vin? Liselotte Forslin tar dig med rakt in i det italienska kökets innersta utan krångliga omvägar.

Bokbeskrivning 2: det är lätt att bli förtjust i de aromatiska smakerna och de vackra meze-rätternas enkelhet. Meze har blivit jättepopulärt och så är det ju den där speciella, otvungna stämningen som uppstår när man delar en massa olika smårätter med alla runt bordet. Liselotte Forslins meze-recept är lätta att följa och anpassade för svenska förhållanden.

Böckerna är oanvända och i fint skick, dock finns det en liten reva baktill på omslaget till meze boken.

Säljer p g a flytt flera böcker som läggs ut löpande ur en boksamling, har samfrakt om intresse finns.

Kommer från ett djur och rökfritt hem. Skickar med Postnord spårbart.

Objektsnr 629961364

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 21:08

2 oanvända slutsålda böcker Antipasti och Meze av Liselotte Forslin

Pris

60 kr

Tymallus

Vaxholm , Sverige

4.9

Tymallus

Verifierad

Toppsäljare

445 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?