Beskrivning

FREDRIKS FISKAR av Fredrik Eriksson, utgiven av Natur och Kultur. 20,5*24,5 cm, 154 sidor, i utmärkt skick. Signerad på försättsbladet av författaren. Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen.
Fisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.

De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.

Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.

Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin.

Vikt: 725 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar
självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller
byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.

Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 628357250

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 21:56

FREDRIKS FISKAR av Fredrik Eriksson - signerad av författaren - fiskkokbok

Pris

45 kr
Annonsen är avslutad

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

451 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?