Beskrivning

AF N Boost - Professionellt kvävegödselmedel som innehåller mineralformer av detta element. Förser växter med lätt smältbart kväve. Kväve är ett av de viktigaste makronäringsämnena som växter behöver.

Närvaron av kväve bestämmer växtens tillväxt, dess förökning och bladens gröna färg. Korrekt kvävetillskott är mycket viktigt, eftersom både brist och överskott kan vara skadligt för växter. Kvävebrist orsakar tillväxthämning, kloros och gulfärgning av bladen och därefter brunning.

Överskottet manifesteras av överflödig tillväxt, mörkgröna blad, medan växten är mycket känslig och blir mindre motståndskraftig mot mekanisk skada. Lämplig nivå av nitrater i ett växtakvarium bör vara 10-20 mg/l. Kväve tas upp av växter främst i form av nitrat och ammonium. AF N Boost innehåller mineralformer av kväve som absorberas perfekt av akvarieväxter. Lämplig tillskott med gödselmedel garanterar en sund utveckling och utseende av akvarieväxter.

Dosering:10 ml AF N Boost upplöst i 100 liter vatten ökar nivån av nitrater med 9,5 mg/l.Vi rekommenderar att du använder den parallellt med produkterna AF Micro, AF PO4 Boost och AF K Boost.Det ska inte användas tillsammans med andra kvävehaltiga preparat på grund av risken för övergödning av växter och alger.

Objektsnr 629300077

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 16:36

Aquaforest kvävegödselmedel 200ml N Boost

Pris

99 kr

Slutar om

Ammania

Upplands Väsby, Sverige

5.0

Företag

60 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?