Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Kommersiell matmixer, 3 centrifugeringshastigheter, avtagbar för rengöring, levereras med 3 omrörare.

Denna ställmixer har en 10Qt skål som kan blanda stora mängder mat på en gång. Blandningsdelar av rostfritt stål av livsmedelskvalitet är starka och hållbara. Den har en kraftfull motor med 3 justerbara hastigheter. Utrustad med tre omrörare är den mångsidig. Dessutom har den avtagbara delar, justerbar skålhöjd och säkerhetsskydd för enkel användning. Denna matmixer är idealisk för matlagningsentusiaster.

-Hög kvalitet och stor kapacitet

- Utbytbara tillbehör

-Tre hastigheter justerbar

- Skyddande design

Huvuddrag:

-10Qt blandningsskål,
Stor skål kan blanda upp till 10Qt. 1 kg deg åt gången. Blandningsdelarna är gjorda av livsmedelsklassat rostfritt stål och har ett snyggt utseende. Tillverkad av detta högkvalitativa material, är det lätt att rengöra, rost- och korrosionsbeständigt och robust och hållbart.

-3 justerbara hastigheter,
Den 450-watts högpresterande motorn säkerställer stabil drift och har tre justerbara blandningshastigheter för att hjälpa dig att blanda maten effektivt.

- Innehåller 3 omrörare,
Denna stativmixer har tre utbytbara tillbehör, inklusive en spiraldegkrok, platt visp och trådvisp. De är designade för att du ska kunna blanda olika typer av mat.

-Säkerhetsvakt,
Säkerhetssköldar förhindrar oavsiktliga skador. Den förhindrar också att ingredienser spills samtidigt som den visar dig vad som händer inuti. Den har en automatisk avstängningsfunktion När skyddskåpan öppnas eller inte stängs ordentligt, stannar maskinen omedelbart.

-Lätt att använda och rengöra,
Den avtagbara designen gör det enkelt för dig att rengöra komponenterna. Utrustad med ett hjul för att justera höjden på skålen, kan den perfekt anpassa sig till olika blandningskrav. Maskinens gummifötter ger stabilitet.

- Olika applikationer,
Det används ofta i restauranger, hotell, pizzerior, bagerier, storkök etc. Perfekt för alla dina matblandningsbehov inklusive krämning, blandning, vispning, vispning och knådning. Perfekt för att göra pizzadeg, bröddeg, kaksmet med mera.

Produktspecifikationer:

Effekt: 450W

Skålkapacitet: 10 Qt

Omrörningshastighet: 110 rpm, 178 rpm, 390 rpm

maximal. Knådningskapacitet: 2,2 lbs/1 kg

Produktmått: 14,4 x 17,7 x 23,9 tum/36,6 x 45 x 60,6 cm

Produktvikt: 105,8 lbs/48 kg

Paket innehåll:

1 x kommersiell mixer

1 x degkrok

1 x Flatvisp

1 x Wire Whip

Funktioner och detaljer:

- Premiumkvalitet och stor kapacitet: Denna matmixer uppfyller hygienkrav. Alla delar som kommer i kontakt med livsmedel är gjorda av rostfritt stål av livsmedelskvalitet 304. Skålen med en kapacitet på 10 Qt är tillräckligt stor för att blanda 2,2 pund deg på en gång för att möta dina olika affärsbehov.

-Utbytbara tillbehör: Tre utbytbara tillbehör tillhandahålls. Spiral degkrok: För smidigare funktion av mixern. Perfekt till pizza och andra tunga degar. Används vanligtvis i första och andra växlarna: används för att mosa potatis eller grönsaker, blanda kakor, smet eller frosting. Används vanligtvis i första och andra växlarna: används för att lufta lätta blandningar som vispad grädde, äggvita, etc., och blanda lätt frosting. Används vanligtvis i andra och tredje växeln.

-Tre hastigheter justerbar: Stativmixern erbjuder tre olika kontrollhastigheter. Den kraftfulla 450-wattsmotorn tillsammans med en växeldriven transmission är hållbar och pålitlig och kan uppfylla olika blandningskrav.

-Skyddsdesign: Skålskyddet av rostfritt stål är utformat för att förhindra att stora föremål faller ner i skålen under drift, kan enkelt justeras genom hjulet START- och STOP-knapparna för att säkerställa säkerheten.

-Bred applikation: Denna multifunktionella kommersiella matmixer är perfekt för att blanda deg, bakverk, grönsakspuré, majonnäs och mer. Används ofta i bagerier, restauranger, pizzerior, storkök och matsalar.

Objektnr 633361975

Visningar 100

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

450W 10L elektrisk degmaskin med 3 omrörare, matmixer, 3 rotationshastigheter

Pris

10 259 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?