Beskrivning

Kuretake ZIG set innehåller 30 nya färger av "Clean Color Real Brush", en penseltypad färgpenna som ger en mångsidig palett med lugnande toner, matta färger och gråtoner. Idealiska för en rad kreativa tillämpningar såsom illustration, design och bokstavsformning. Dessa pennor har stråborstar som gör det möjligt för användaren att enkelt uppnå fin skrift, solid färgläggning och olika andra konstnärliga effekter. "Clean Color Real Brush"-pennor är kända för sin mångsidighet och höga prestanda, vilket gör dem till ett måste för både konstnärer och designers.

Clean Color Real Brush från Kuretake ZIG är en mycket följsam penna med riktig penselspets. Pennan är följsam, vattenbaserad och laverbar, vilket ger möjlighet till välgjorda akvarelleffekter. Lämplig för allt från snabba skisser till detaljrik serieteckning och effektfulla illustrationer.
Produktspecifikation- Pennmaterial: PP och PES
- Förvaringsmaterial: PET
- Bläcktyp: Vattenbaserat färgbläck
- Innehåll i setet: 30 färger av "Clean Color Real Brush"-pennor
- Modell: RB-6000AT/30VA
- Made in Japan

ÅNGERRÄTT
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Vid ånger är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen.

Objektnr 634 017 895

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 18:52

Kuretake Zig 30-set äkta pensel färgpenna

Slutpris

|

299 kr

Auktionen är avslutad

Ordalek vann auktionen

PackatSE

Trollhättan, Sverige

4.9

Företag

Toppsäljare

119 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också