Kniv, EKA Eskilstuna. fällkniv 8H

112 visningar

225 kr

 • Frakt
  PostNord 29 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Lagerstatus
  1 st
Beskrivning

En fällkniv tillverkad av EKA Eskilstuna. Modellen heter 8 H där H tidigare stod för hornskaft men beteckningen har tydligen fått leva kvar trots att denna kniv har skaft av plast. Modellen med plastskaft tillverkades mellan 1962-1965. Hopfälld mäter kniven 104 mm. Det är en kniv i fint skick

Skick:

De varor som säljs är begagnad, dvs de är av äldre datum och oftast tidigare användna. Om varan har nagg, sprickor eller har någon annan defekt så anges det i beskrivningen eller visas på bild.Defekter:
Skulle en vara säljas med en defekt som gör att någon detalj avviker från det förväntade skicket t.ex. fläckar eller hål, beskrivs detta i annonsen tillsammans med skickbeskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Om varan ej är funktionstestad så betyder det att vi ej haft möjlighet att testa den. Så om en vara är benämnd ej funktionstestad och ej skulle fungera så är detta inte en giltig anledning till reklamation.

Betalning:
Betalning sker genom banköverföring eller via swish Instruktioner skickas på mail. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Vi samfraktar Var tredje (1-3 varor = 1 frakt, 4-6 varor = 2 fraktkostnader osv)
Vi packar omsorgsfullt med bubbelplast. Emballage ingår i fraktkostnaden.

Vi skickar bara till den adress som finns angiven på Tradera. --- (Anledningen är att det blir svårt för oss att hålla reda på detta när vi ska behandla många ordrar samtidigt)14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på HR-Trading. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss , då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Returfrakten i detta fall betalas av köparen.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad så fort betalningen är registrerad hos oss

.

Information to buyers outside the Swedish borders.

Shipping fee to abroad is deferminded afterwards, depending on wich country the goods to be send to.