Beskrivning

Alla tre Hobbit-filmer i förlängd version späckade med extramaterial!

HOBBIT: EN OVÄNTAD RESA

Är historien om resan som Bilbo Bagger ger sig ut på för att återkräva dvärgarnas kungadöme Erebor som för länge sedan erövrades av draken Smaug. Efter att ha blivit uppsökt av trollkarlen Gandalf grå befinner sig Bilbo plötsligt i en grupp bestående av tretton dvärgar som leds av den legendariske krigaren Thorin Ekensköld. Vägen mot dvärgarnas rike går över vildmarken, genom områden där orcher och troll härjar fritt. Målet för resan är Ensliga berget, men först måste de ta sig genom dvärgarnas tunnlar. Det är här Bilbo träffar den varelse som kommer att påverka resten av hans liv – Gollum. Ensam med Gollum vid stranden till en underjordisk sjö upptäcker den intet ont anande Bilbo både ett mod och en falskhet inom sig, något han inte tidigare känt. Det är också nu som Gollums skatt, ringen som besitter en oväntad kraft och makt, hamnar i Bilbos ägo. En enkel guldring som bestämmer Midgårds öde på ett sätt som Bilbo inte ens kan föreställa sig i sin livligaste fantasi...

HOBBIT: SMAUGS ÖDEMARK

DÄR ÄVENTYRET FORTSÄTTER! BILBO BAGGER, GANDALF OCH DE 13 DVÄRGARNA ledda av Thorin Ekensköld fortsätter sin äventyrliga resa för att återkräva Ensliga berget och dvärgarnas förlorade rike Erebor. Gruppen kämpar vidare österut genom den förrädiska skogen Mörkveden. Där möter de den gigantiske Beorn, en hord av jätte-spindlar och tillfångatas av de farliga skogsalverna. Efter en dramatisk flykt tar de sig till Sjöstaden och vidare till Ensliga berget för att möte den störta faran av alla – den enorma draken Smaug.

HOBBIT: FEMHÄRASLAGET

Thorin Ekensköld och Erebors dvärgar har återkrävt sitt hemlands enorma rikedomar men ställs nu inför följderna av att ha släppt lös den skräckinjagande draken Smaug mot de försvarslösa invånarna i Sjöstaden. Samtidigt har Sauron, Mörkrets herre, skickat fram legioner av orcher som utan förvarning går till anfall mot Ensliga berget. Bilbo befinner sig plötsligt mitt i striden där han kämpar för sitt och sina vänners liv när fem väldiga härar går ut i krig. När mörkret tätnar tvingas dvärgarna, alverna och människorna att välja – gå samman eller förintas?

****************************************************************************

  • Format - BLU-RAY Region B
  • Textning - Svenska
  • Skick - Bra begagnat skick

****************************************************************************

  • Varan skickas 1-2 dagar efter betalning inkommit
  • Vi ansvarar ej för postens slarv/borttappad post
  • Alla objekt skickas. Ingen avhämtning lokalt
  • Givetvis samfrakt vid köp av fler objekt
  • International buyers please contact us for shipping costs

Objektnr 608988333

Visningar 800

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

[Blu-Ray] The Hobbit - Extended Trilogy (9-disc)

Pris

899 kr
Annonsen är avslutad

CoMpLiCaTeD

Visby, Sverige

5.0

CoMpLiCaTeD

Verifierad

Toppsäljare

6 094 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också