Beskrivning

Veckotidningen Såningsmannen från 1940.

Reportage: Såningsmannen har besökt Karolinska sjukhuset i Solna och gjort en rundvandring där. Det här är Europas modernaste sjukhus och det har precis invigts. Stilen är funkis!

Reportage: Tidningen kan publicera unika bilder från ett luftbombardemang i Finland. Vi ser barn ligga skräckslagna i snön och titta upp mot himlen. Familjer håller om varandra. Bomber regnar över finska städer just nu. Vi ser mödrar skydda sina egna barn med sina kroppar.

Bild: Pojken Ivar Dahlin bor i Torrvål i Orsa. Nu hyllas han med en bild i tidningen.

Bild: En stor familj från Lockåsen i Kövra utanför Svenstavik är på bild. Familjen har 14 friska barn! Maken heter Lars Silverdal och hustrun Lisa Silverdal. Hela familjen är på bild.

Bild: Tidningen publicerar en utsiktsbild från det så kallade Kastellet i Svartvik utanför Sundsvall. Vi ser Svartviks hamn med industrianläggningar och i bakgrunden skymtar Dårholmen. Här finns ett par gamla kanoner bevarade.

Bild: Gösta Jörvinger hyllas med en bild i tidningen.

Bild: En ny slalombacke har anlagts i Hagfors. Vi ser den på bild. Backen är 500 meter lång. Utsikten är storslagen och detta är för närvarande hela Värmlands förnämsta skidbacke.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Objektnr 623824067

Visningar 140

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Såningsmannen 6 1940 Karolinska, Lars Silverdal, Gösta Jövinger, Ivar Dahlin

Pris

119 kr
Annonsen är avslutad

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

375 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?