Beskrivning

Kougelhof form 6 Dr.Oetker Silikonhåligheter

röd färg

Material: Silikon

Mått på varan i förpackningen: 3,2x20x33cm

Lämplig för diskmaskiner

Beskrivning: Silikonformen 6 mini Kougelhofs Dr Oetker ser till att varje tårta blir en succé. Dess utmärkta non-stick-egenskaper och dess motståndskraft mot alla typer av värme (ugn, mikrovågsugn, frys) gör den till en mångsidig och förstklassig form.
Det lilla extra: dess mångsidighet och enkla underhåll. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.
Mått: 30 x 17,5 x 3,5 cm
Sammansättning: Silikon
Innehåll: Silikonform av 6 mini Kougelhofs
Gör läckra kakor med mini kougelhopf-formen i röd silikon. Den är mångsidig, har non-stick egenskaper och är en bra värmeledare. Perfekt för att laga Kougelhopf, denna traditionella Alsace-kaka, eller förbereda andra prestationer.

Ett råd: smöra i formen innan du häller på smeten och vänta 10 minuter innan du tar upp den.

Dr Oetker är ett tyskt varumärke som grundades 1891 av August Oetker. Det erbjuder formar och beredningstillbehör dedikerade till konditori- och bageriamatörer och proffs. På styrkan av sin framgång etablerade sig varumärket i Frankrike 1919 under namnet Ancel, som sedan tillverkade jäst, socker och desserter som skulle tillagas. Sedan dess har företaget fortsatt att utvecklas. Dr Oetkers bakredskap är mycket motståndskraftiga tack vare sin sammansättning av rostfritt stål. Dess breda utbud av formar gör att du kan göra kakor, kougelhofs, savariner, pajer, kakor och många andra delikatesser.

Objektnr 625109578

Visningar 162

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 6 mar 15:42

Bakform

Utropspris

|0 Bud

289 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?