Licens-Grosss

Licens-Grosss

Samfrakt 7 dagar

Om

Olsfors | Reg. March 2013

LÄS HELA Meddelandet här på så sätt slipper det bli eventuella missuppfattningar eller missförstånd när det gäller mina auktioner!
Hej och välkommen till min sida här på Tradera
Licens-Gross är en liten hobby verksamhet som jag har vid sidan av mitt ordinarie jobb. Här har inriktningen blivit inköp av tillfälliga partier .Det kan vara precis vad som helst. Alla produkter jag har i mina auktioner är ifrån en grossistled och är 100 % autentiska produkter och köps direkt från ansedda varumärken, licenstagare eller officiella auktoriserade distributörer. Alla produkter kommer med sina original etiketter, eller kartong om inte annat anges. Beroende på kategori kommer några av produkterna att ha damm påsar, (dust bag) lådor och autenticitets kort. (Som jag nämnt ovan är det beroende vad det är för varor du köper ) Då detta är partier så är det inte alltid det finns flertal av samma sak, Alla varor ligger ute på min hemsida så det är först till kvarn som gäller här på Tradera
Är även återförsäljare för vidaxl,
Även en anledning till att det är korta annons tider.

All info om varan står annonsen, har jag missat något eller om du undrar över nått så -SKICKA MEDDDELANDE HÄR VIA TRADERA,FÖR DET ÄR ENDAST HÄR SOM JAG SVARAR PÅ MEDDELANDEN!
ALLA varor skickas Spårbart, På så sätt slipper du som kund men även jag som säljare oroa oss och kan följa hela leveransen. Jag försöker dock att välja de billigaste alternativen.
Jag kan dock INTE ansvara för postens slarv eller annat!
(Vissa varor kan även hämtas hämtas )
Utebliven betalning= Negativt omdöme + rapporteras till TRADERA. Är det så att du inväntar lön bb eller liknande så hör av dej innan du budar så att jag vet om det, kan vi ta det där ifrån!
Betal info och uppgifter finns i Traderas Vinnare mejl
leverans- 3-20 darbetsdagar (arbetsdagar) ibland lite längre, men då hör jag av mej !
Tack för att du tittar in på min sida och respekterar mina villkor
ha en fortsatt fin dag /kväll Mvh Licens-Gross

Din sökning matchade tyvärr inte någon annons

Tips!
  • Spara sökningen på bokmärket
  • Kolla att du söker i rätt kategori
  • Gör sökningen mer exakt med “citattecken”
  • Bredda din sökning med asterisk*