Beskrivning

2st Disney muggar med Pocahontas motiv.

Fint skick, se bilder.

INFO:
Alla spel, konsoler och tillbehör har jag testat om inget annat står angivet i beskrivningen. Fungerar på din svenska/europeiska enhet om inget annat står. Det du ser på bilden/bilderna är den riktiga produkten och det som ingår om inget annat står. Vid köp av flera varor betalar du endast den högsta enskilda fraktkostnaden. Ta gärna en koll på mina andra aktioner för att komplettera med.

KODER:
Utgå ifrån att eventuella koder som medföljer begagnade spel är förbrukade om inget annat står angivet i beskrivningen.

KONTAKT:
Skriv i tradera chatten för snabbast svar, brukar svara inom 24h. Du som har köpt en produkt har tillgång till mitt nummer vilket också går bra att ta kontakt via, skicka då gärna ett sms med namn och den vara du köpt.

FRAKT:
Produkter som väger mindre än 100gram skickas med frimärken. Spel/DVD/CD eller mindre tillbehör skickas i regel med vadderat kuvert. Dyra eller ömtåliga produkter skickas i kartong med vaddring. Har du eget önskemål om paketering/frakt kan du höra av dig efter köp, en ökad fraktkostnad kan då tillkomma. Jag tar inget ansvar för postens hantering efter paketet är inlämnat hos postombudet/brevlådan, jag rekommenderar starkt att alltid ta spårbar frakt.

MILJÖ:
Jag försöker återanvända så mycket som möjligt av tidigare använt emballage.

ÖVRIGT:
Alla produkterna är begagnade. Står det NYTT betyder det att produkten fortfarande är inplastad eller oanvänd. Produkterna har i regel rengjorts men damm/fläckar/smuts kan förekomma då de är begagnade.

Jag hoppas du ska bli nöjd med dina köp och lycka till!

Objektsnr 585940810

Visningar 689

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Disney Pocahontas muggar 2st Retro Vintage

Pris

249 kr

Dreeemen

Spånga , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 818 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?