Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Funktioner:

-Väderbeständig och vattentät: Med ett helt förseglat och förbättrat vattentätt designuttag kan denna trädgårdslampa motstå extrema temperaturer, regn, vind eller fuktigt klimat, vilket gör den lämplig för utomhusbruk. Utomhuslamporna är gjorda av plast men ser faktiskt ut som glas och är mer splittersäkra än andra glaslampor.

- Hållbar och energibesparande: Varje glödlampa har 1W effekt, säker, låg strömförbrukning, hög ljusstyrka, låg värme och miljövänlig. Denna trädgårdslampa kan hjälpa dig att spara upp till 90 % på din elräkning. Den långa livslängden på 30 000 timmar minskar underhållskostnaderna med täta lampbyten.

- Dimbar och anslutningsbar: LED-ljuslamporna på utsidan av huvudkabeln är perfekt kompatibla med dimmers (dimmer ingår ej), du kan ändra ljusstyrkan genom dimmern, vilket skapar en mycket trevlig atmosfär på din uteplats eller utomhus.

-Dessa LED-utomhusljus är parallellkopplade, vilket gör att upp till 28 trådar kan anslutas, alla återstående LED-glödtrådar kommer att fortsätta att lysa även om LED-glödtråden är defekt eller tas bort.

- Lämplig för många tillfällen och lätt att hänga: Det här utomhusljuset avger ett vackert ljust men inte överväldigande ljus, vilket skapar en varm och romantisk atmosfär i ditt uteområde. Perfekt för utomhusbruk, däck, verandor, uteplatser, lusthus, bröllop, födelsedagsfester eller andra evenemang. Det finns en krok på toppen av uttaget, som enkelt kan hängas med dragkedja eller rep, vilket sparar tid.

Produktspecifikationer:

Längd: 30 meter

Antal LED-lampor: 30 st

Enkel LED-lampa effekt: 1W

Lampform: oval

Lampstorlek: 11,3 cm *4,5 cm

Spänning: 220V Europeisk kontakt

Bastyp: E12

Ljusfärg: 2200K

Skyddsnivå: IP65

Anslutningsbar: Ja (med stickkontakt)

Paketet innehåller:

1 x 30m 30st glödlampor LED ljusslinga

2 x extra glödlampor

Lägga märke till:

-Dimmer ingår ej.

-Förutom de föremål som anges i listan ovan, ingår inte andra föremål på bilderna i paketet.

Objektsnr 611998446

Visningar 264

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

30m 30st 1W glödlampor LED ljusslinga för gårdsdekoration, hållbar, energisnål

Pris

1 259 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

163 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?