Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 9-15 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Funktioner:

-APP fjärrkontroll: Smarta fairy lights med timer fungerar med App (ladda ner "iDeal LED") via Bluetooth. USB-driven fjärrkontroll fairy lights kan också fjärrstyra lamporna på/av, justera ljusstyrka, färg, scen och musikläge. Rainbow fairy lights gör det enkelt att dekorera vilken miljö som helst, som sovrum, husbilar, uteplatser, bakgårdar, restauranger, spelrum, simbassänger, små träddekorationer och mer.

-Ljus synkroniserat med musik och scener: Den färgskiftande vattentäta fairy light-plugin ger 16 miljoner färger och 4 ljuseffektlägen. Den medföljande sagedansen kan synkroniseras med vilken musik som helst i rummet. Du kan ställa in dina favoritlåtar för att skapa den atmosfär du vill, visa växlande drömska färger med rytmen, lägga till en touch av festligt ljus till ditt hem.

- Timer och dimbar ljusstyrka Option: De smarta fairy-ljusen kommer med en inbyggd timer och ljusstyrkajusteringssystem som gör att du enkelt kan växla mellan dessa musikaliska strängljus som dämpar färg eller inte, beroende på tillfällets läge. Du kan schemalägga på/av-funktioner eller använda timers för att spara energi. Denna vattentäta replampa har en minnesfunktion och är kompatibel med varmvita lampor som är starkare än traditionella färgglada fairy lights.

-Inomhus- och utomhusanvändning: LED-lampornas LED-lampor som ändrar färgen har IP65 vattentäthet, så att du kan använda belysningsfunktionen inomhus och utomhus. Trevägskontroll via handkontroll, mobilapp och fjärrkontroll. Den kommer med högkvalitativa koppartrådar för lång livslängd och enkel värmeavledning, vilket gör att du enkelt kan uppnå vilken form eller position du vill.

Produktspecifikationer:

Material: PVC + mjuk silvertråd

Kontrollmetod: Bluetooth APP + 24-knapps infraröd fjärrkontroll

Ljusfärg: RGB IC

Spänning: 5V 2A

Vattentät klass: IP65

Strömförsörjningsmetod: USB direktkontakt

Drifttemperatur: -25°C till 45°C

Gränssnitt: USB-port

Kontroll: Mobil APP-kontroll (IDeal LED) och fjärrkontroll

Paketet innehåller:

1 x 5m 50 LEDs smart ljusslinga

1 x fjärrkontroll (knappbatteri ingår)

1 x engelsk bruksanvisning

1 x låda

Objektsnr 611993901

Visningar 417

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

5m 50LEDs smart RGB IC färgad USB LED-ljusslinga med APP-kontroll/fjärrkontroll

Pris

329 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?