Beskrivning

Nytt/oanvänt
100ml originalstorlek

Skapa en mjukare, jämnare hud med this works Deep Sleep Body Cocoon. Den krämiga, lyxiga formulan glider över huden och absorberas snabbt för att kapsla in fukt för långvarig, märkbar mjukhet. Den här cremen har en lätt konsistens som minimerar risken för oljiga, feta rester så att du kan somna med en känsla av totalt välbefinnande. Perfekt att använda efter badet eller duschen. Denna bodylotion verkar målriktat på torra områden för att minska synligheten av hård, grov hud och ge dig hud som ser smidig ut med en ungdomlig glow.

Den har berikats med föryngrande sheasmör som omsorgsfullt återfuktar huden på djupet medan oljor av strandkål, sativa och kamelia främjar illusionen av klarare, mer strålande hy. En infusion av lugnande lavendel, frodig vetiver och praktfull kamomill förenas i en ljuvlig, söt doft som skapar en perfekt stämning att somna till. Fördela helt enkelt lotionen i händerna och över kroppen och låt ingredienserna fylla på hudens depåer och verka medan du sover.

Samfrakta och försöker alltid hitta billigaste eller bästa fraktalternativ till er. Kolla gärna mina andra annonser också :) om ni vill jag ska samfrakta och det tar längre än de dagar som angetts av Tradera som är max 7 dagar, så kan vi kommer överens att avvakta o vänta in så ni slipper betala dyra fraktkostnader och jag kan samfrakta allt Säg till isåfall :)
Säg till om du vill byta till DHL eller DB Schenker det inga problem alls :-)

Objektsnr 631024155

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 20:09

This Works Deep Sleep Body Cocoon, 100ml, nytt/oanvänt, nypris: 313kr

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Slutar om

ChristinaWrba

Katrineholm, Sverige

5.0

ChristinaWrba

Verifierad

Toppsäljare

365 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?