Beskrivning

* Utmärkt trimningsförmåga: Hårtrimmerns stålklinga är tillräckligt vass för att du ska kunna klippa mer precist, dess vassa blad kan enkelt klippa genom fint, tjockt hår/skägg utan att sakta ner eller rycka. Hårklippning med T-liner-blad kan uppnå noll mellanrum, liner och kantklippning.

* Kraftfull och hållbar motor: Vårt hårklippningsset är utrustat med en tung motor som trimmar håret enkelt och effektivt, vilket säkerställer en perfekt klippupplevelse. Det ger upp till 180 minuters körtid med laddning på 90 minuter.

* 7 I 1 MÄNS Skäggvårdsset: Detta trimmerset inkluderar en T-bladstrimmer utrustad med 4 styrkammar (1mm, 3mm, 5mm, 7mm), en hårklippare utrustad med 5 styrkammar (3mm, 6mm, 9mm, 12 mm, 15.00 1 cm), en precisionstrimmer, en mikro-rakapparat, nästrimmer, skäggtrimmer, kroppstrimmer, vilket kan möta alla dina dagliga behov.

* LED-skärm och USB-uppladdningsbar: LED-skärmen visar batteriets kraft och påminner dig om att ladda. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet ger upp till 180 minuters körtid per laddning och det tar bara cirka 1,5 timmar att ladda fullt. Den sladdlösa designen gör den lätt att använda var som helst och är perfekt för resor.

* Herrpresenter: Huvudet på den elektriska skäggtrimmern för män är tvättbart och kan rengöras under rinnande vatten efter varje trimning (notera: laddningsporten på den sladdlösa hårklipparen för män är inte vattentät). Bärbar skäggtrimmer är definitivt det perfekta presentvalet för din make eller far på födelsedagar, årsdagar, Alla hjärtans dag, Thanksgiving, jul, Fars dag och många fler stora dagar.


ÅNGERRÄTT

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Vid ånger är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen.

Pga hygienskäl inkluderas den ej av ångerrätt vid bruten plombering!

Objektnr 633 915 000

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 19:36

7 i 1 Rakapparat, skäggtrimmer och hårtrimmer - HELT NY

Slutpris

|

99 kr

Auktionen är avslutad

Tingstade64 vann auktionen

PackatSE

Trollhättan, Sverige

4.9

Företag

Toppsäljare

119 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också