Beskrivning

Ny obruten förpackning GÅVOSET från ICONIC
Innehåller ICONIC London prisbelönta Triple Threat Mascara och Soft & en Smokey Eyeshadow Palette (se set inkl presentask bild 2)

Kolla hit alla som är SMOKEY EYE OBSESSED, gör dig redo för din close-up! Använd vår effektiva Triple Threat Mascara för att uppnå oöverträffad volym, lyft och längd och definiera dina ögon med vår smickrande, lättanvända Soft & Smokey Eyeshadow Palette. Den här mångsidiga duon tar dig utan ansträngning från en mjuk, naturlig glamour till otroliga, fängslande ögon-looks. Det är din tur att vara WOW.

  • Vegan och Cruelty-free
Fullsize produkter storlek: mascara 9 ml och ögonskuggor 4 x 1,9 gram

Den perfekta duon för glam från dag till dans, SMOKEY EYE OBSESSED gift set är allt du behöver för att ta din glam från dag-chic till kvälls-fleek på nolltid.

ICONIC bästsäljande Triple Threat Mascara är ett måste för fylliga, långa fransar. Den lyfter, förlänger och ger megavolym i bara ett svep, medan den bläcksvarta, långvariga formulan ger dramatik för en enastående frans-look.

ICONIC Soft & Smokey Eyeshadow Palette med 4 bästsäljande ögonskuggor är perfekt för att ta vilken look som helst, från lugn middag till galen dans, och innehåller alla nyanser du behöver i en söt, chic, kompakt förpackning – den perfekta storleken för att slänga ner i din väska.

Användning: Blanda de krämiga, mjuka nyanserna i vår Soft & Smokey Eyeshadow Palette för att skapa din ultimata ögon-look. Den innehåller fyra supersmickrande bronsfärger och är den perfekta paletten för alla hudtoner. Den kan byggas upp för att skapa ett vågat, riktigt snyggt smokey eye.

Avsluta din look med ett lager (eller tre) av vår Triple Threat Mascara. Med bara ett lager får du längre, fylligare fransar. Prova två lager för lite extra effekt, och tre lager för att få riktigt fylliga, långa, in your face-fransar.

100% veganskt. Parabenfritt och ej testat på djur. Fraktpriset på grund av höjden på kartong på detta gåvoset. Billigast med Postnord

Jag samfraktar vid köp av flera auktioner. Fraktpriset baseras på vikt men också höjd på paketet. Det blir oftast billigare frakt totalt att handla fler produkter.

Objektsnr 628309773

Visningar 120

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 13:42

GÅVOSET från ICONIC LONDON. Bästsäljande! Smokey Eye Obsessed NY! (Ord 608 kr)

Slutpris

|

160 kr

Auktionen är avslutad

maxi-13 vann auktionen

Krill62

Värmdo, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

432 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?