Beskrivning

HYDRAPAK STOW 500 ML

Rek butikspris: 250 kr

Färg: Malibu Blue

Amerikanska Hydrapak har designat och producerat flexibla vätskesystem sedan 2001 – vattenflaskor, mjuka och komprimerbara vattenflaskor, vätskebehållare och vätskeblåsor. De är absolut en av de största och mest erkända aktörerna i premiumklassen. Väldigt många professionella atleter och äventyrare världen över förlitar sig på deras produkter dagligen.

Innovativ och mångsidig mjuk vattenflaka som fungerar mycket bra till användningsområden som ultratrail, adventure raceing, resa, långvandring mm.


Stow Bottle 500 ML från Hydrapak är en slitstark och extremt lätt vattenflaska. När flaskan inte är fylld väger den endast 43 gram, vilket gör den perfekt att ha med på turer utomhus när du vill spara på vikten. Denna flaska är lätt flexibel/elastisk i materialet och kan ta väldigt lite plats eftersom att den är hopvikbar. Dess hållbara konstruktion tillåter flaskan att packas ner där de flesta flaskor inte får plats.

Dess hållbara material är anpassat för att plattas till, rullas ihop och förvaras i handtaget som är format som en öggla. Flaskan är tillverkad av hållbar TPU och har en inbyggd ögla som underlättar att hålla och förvara den. Hydrapak Stow 500ml har ett flexibelt handtag format som en öggla för att kunna fästa flaskan på exempelvis en ryggsäck, för att bära den bekvämt i handen eller hålla den stadigt när du springer.

Hydrapak Stow 500 ml är tillverkad i extremt slitstarkt TPU med RF svetsade sömmar för elasticitet och hållbarhet och fungerar i ett brett temperaturspann (kan frysas - max temp 60° C / 140° F). Kapacitetsmått på flaskan gör att du kan mäta innehåll och hålla koll på ditt vattenintag.

Specifikationer:

  • Material: Thermoplastic Polyurethane; HDPE, (Silicone, Polyester)

  • 28 mm bred öppning med skruvkork (lätt att dricka ur)

  • Läckagesäker och vridbar låsfunktion möjliggör spillfri transport

  • Justerbar handrem

  • Diameter x Höjd:200 x 80 mm

  • Vikt: 43 gram

  • Volym:500 ml

  • Ca 80% lättare än en standard hård flaska

  • 100% BPA & PVC free

  • Temperaturspann: max temp 60° C / 140° F

(sökord: mjuk vattenflaska resa, liten mjuk vattenflaska sportdryck, hydrapak flaska gel, mjuk vattenflaska hydrapak, hydrapak mjuk vattenflaska 500 ml, mjuk vattenflaska 500 ml, mjuk vattenflaska vandring, mjuk vattenflaska tpu, hydrapak vattenflaska tpu, )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 624588283

Visningar 103

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HYDRAPAK STOW 500 ML Malibu Blue, mjuk vattenflaska

Pris

149 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 389 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?