Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

400W/12V vindturbingenerator med 3 blad.

Vindkraftverket består av högkvalitativt aluminiumkropp, rostfritt stålfena och nylonfiberblad.

Turbinen använder en trefas permanent magnetmotor med en laddningsregulator och en båge för att ge dig hög effekteffektivitet och arbetsbesparande installation.

Dessutom har turbinen egenskaperna låg starthastighet, hög utnyttjandegrad av vindenergi, små vibrationer, vackert utseende, etc., och är lämplig för hushållsladdning som fartyg, båtar och trädgårdar.

- utmärkt generator

- låg starthastighet

-Lätt att montera

- Material av hög kvalitet

Huvuddrag:

- högeffektiv generator,
Vindkvarnsturbiner använder trefas synkronmotorer och högpresterande NdFeB permanentmagneter. Med laddningsregulator har Teflon koppartråd överhettningsskyddsfunktion. Samtidigt antar skalet en design för snabb värmeavledning för att ge dig långvarig användning.

- Blad av högsta kvalitet,
Ju längre turbinbladen är, desto mer kraft produceras. Bladet är tillverkat av nylonfiber och rotorn har en diameter på 125 cm. Nylonmaterialet är vattentätt, korrosionsbeständigt och lätt. Dessutom är arbetstemperaturen -40°C~80°C, så du behöver inte oroa dig för att använda den i dåligt väder.

- enkel installation,
Vindturbiner har bygelfästen, dubbelsidiga bladdesigner och exakta nav och bladspår. Denna vindturbin ger dig bekväm och snabb montering, undviker felaktig installation av flänstyper, vilket sparar mer energi och tid.

- start med låg vindhastighet,
Väderkvarnsgeneratorn kan starta när vindhastigheten är 2,5 m/s och den nominella vindhastigheten är 12 m/s. Bladet har ett girjusteringssystem. Den kan automatiskt justera sin riktning för att fånga maximal vindenergi. Dessutom, med en design med dubbla kullager, vibrerar turbinen mindre när bladen roterar.

- Material av hög kvalitet,
Detta vindkraftverk för hemmet kombinerar en formgjuten aluminiumkropp med en fena av rostfritt stål. Den kännetecknas av integrerad formning och hög hållfasthet. Dessutom är turbinens yta behandlad med bakfärg, som är rostskyddande, vattentät och hållbar.

-Brett utbud av applikationer,
Små vindkraftsgeneratorsatser kan generera energi för att möta dina olika laddningsbehov. Samtidigt är den enkel att installera och underhålla och lämpar sig mycket bra för laddningsbehov som hemövervakning, husbilar, båtar, lusthus, hytter och segling.

Produktspecifikationer:

-Vindturbin:

Märkeffekt: 400W

Startvindhastighet: 2,5 m/s (8'/s)

Nominell vindhastighet: 12 m/s (35'/s)

Antal blad: 3

Vindbladsmaterial: PBT

Rotordiameter: 1,25 m

Flygkroppslängd (inklusive noskon): 65 cm

Bladlängd: 61 cm

Nominell hastighet: 800 r/min[RPM]

Torndiameter: >80 mm (3,2")

Tornhöjd: 4,5 m-10 m (15-33')

Tillämplig batterikapacitet: 200AH-400AH

Certifiering: CE, RoHS, ISO9001

- Laddningskontroll:

Batteriets märkspänning: DC12V

Märkturbineffekt: 400W

Bromsspänning: 14,5V

Turboåtervinningsspänning: 13,2V

Maximal urladdningsström: 20A

Statisk effekt: 15mA

Arbetstemperatur: -35~+75 ?

Neutralt brottskydd: IP67

Paket innehåll:

1 x vindturbin

1 x laddningsregulator

1 x noskon

1 x ställskruv och mutter

3 x blad

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

- Utmärkt generator: Generatorn använder 400W/12V trefas NdFeB permanentmagnet synkronmotor med lågt brus och lång livslängd. Fodralet är designat för att avleda värme snabbt.

-Låg starthastighet: Bladet är tillverkat av nylonfiber, som är vattentätt, korrosionsskyddande och lätt i vikt. Tål temperaturer från -40°C till 80°C. Generatorns starthastighet är endast 2,5 m/s, och riktningen kan justeras automatiskt för att få maximal vindhastighet.

-Lätt att montera: Detta vindturbinsats kommer att installera bågar, som är bekvämare än flänsar. Samtidigt ger den exakta designen av bladet med navet och fasta fästen dig enklare montering.

- Material av hög kvalitet: turbinkroppen är gjord av pressgjuten aluminium, svansen är gjord av rostfritt stål, gjutform, gjutning i ett stycke, hög seghet. Ytan på turbinen är behandlad med bakfärg, som är rostskyddande, vattentät och hållbar.

-Brett utbud av applikationer: Med högt utnyttjande av vindenergi och hög effektivitet kan vindkraftverk användas i stor utsträckning för alla hushållsändamål som laddning av hemövervakning, laddning av husbilar, båtladdning, lusthusladdning, kabinladdning och seglingsladdning.

Objektsnr 569152468

Visningar 2 099

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

400W hem vindkraftverk generator med laddningsregulator, låg vindhastighet start

Pris

2 389 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?