Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Ett lyktformat vitt 5-bladigt vindturbin med en effekt på 600W.

Produkten använder högkvalitativa blad och en trefas permanent magnetmotor, som har egenskaperna för låg startvindhastighet, låg vibration och lågt ljud. Det kan förbättra vindenergiutnyttjandet och den årliga elproduktionen. Det är ett bra val för hemmabruk, övervakningsanvändning, marint/marinanvändning och mer.

- Högkvalitativt blad

-Utmärkt generator

-Kompakt & fast

-Enkel installation

Huvuddrag:

- Nylonblad av hög kvalitet,
Vindkraftverket använder förstärkta nylonfiberblad, som är hållbara, pålitliga, korrosionsskyddande och vindtäta. Snygg lyktaform ger flexibilitet och stabilitet.

-Låg starthastighet,
Detta vindkraftverk i lanternstil samlar upp turbulent luftflöde runt byggnader och andra strukturer. Fläkten är lätt i storlek, kompakt till utseendet och har egenskaperna för låg startvindhastighet. Den har en stor lovartad yta och kan generera elektricitet även vid låga vindhastigheter.

-Magnetisk levitationsmotor,
Vindkraftverket använder en enfas permanentmagnet AC synkron generator. Den unika magnetkretsdesignen gör startmomentet mycket litet, vilket effektivt säkerställer vindkraftens startförmåga.

- Enkel installation,
Vertikala vindturbiner är sammankopplade med ringar, vilket är bekvämt och snabbt. Det är lämpligt för stånglänkar med en diameter på Ø54mm. Jämfört med flänsanslutningar är ringanslutningar enklare, sparar mycket tid och förhindrar felaktig installation.

- Perfekt prestanda,
Vindkraftverket har egenskaperna för hög kraftgenereringseffektivitet, lätt vindstart, korrosionsbeständighet och vattentät. Dubbla lager är fixerade, med små vibrationer och lågt ljud.

-Brett utbud av applikationer,
Det är ett idealiskt strömförsörjningssystem för utspridda hushåll, utposter, väderstationer, kommunikationsbasstationer, motorvägar, natursköna platser och andra platser. Perfekt för laddning på båt, lusthus, stuga eller husbil.

Produktspecifikationer:

Bladmaterial: nylonfiber

Max effekt: 600W

Spänning: 12V DC

Startvindhastighet: 2 m/s (6,56 ft/s)

Nominell vindhastighet: 12 m/s (39 ft/s)

Överlevnadsvindhastighet: 45 m/s (147 ft/s)

Hjuldiameter: 90 cm/2,95 fot

Antal blad: 5

Bromsmetod: elektromagnetisk bromsning

Riktning: Automatiskt mot vinden

Generator: trefas AC permanentmagnetgenerator

Paket innehåll:

1 x 600W 12V lanternstil vindturbin generator (med inbyggd laddningsregulator)

1 x produktmanual

Funktioner och detaljer:

-Arbetsprinciper: Principen för lanternvindturbinen är att använda vindkraft för att driva väderkvarnens blad att rotera, och sedan öka rotationshastigheten genom hastighetsökningen för att driva generatorn för att generera elektricitet. Enligt nuvarande väderkvarnsteknologi kan kraftgenerering börja med en vindhastighet (vindnivå) på cirka tre meter per sekund. Vindkraft håller på att bli en dille runt om i världen eftersom den inte har några bränsleproblem och ingen strålning eller luftföroreningar.

- Högkvalitativt blad: Bladet är syntetiskt formsprutat med höghållfast förstärkt nylonfibermaterial. Samtidigt är de snygga spiralbladen också designade med aerodynamik för att få rotorn att gå smidigt, pålitligt och tyst.

-Högkvalitativ generator: Designad med en trefas växelströms permanentmagnetgenerator, den har en intelligent spårande mikroprocessor med lågt vridmoment och hög effekt som effektivt kan reglera ström och spänning. Det ökar vindenergiutnyttjandet och den årliga elproduktionen. Den speciella rotordesignen ökar hastigheten på bladen.

-Kompakt och fast: Med dubbla lager fungerar fläkten mer stabilt. Låg vibration och lågt ljud. Dess tredimensionella kompakta form, låga startvindhastighet och stora uppåtgående yta gör att den kan generera elektricitet vid låga vindhastigheter.

-Enkel installation: Denna vertikala vindturbin använder bågeinstallationsmetoden, vilket är bekvämare än flänsinstallationsmetoden. Förhindra installationsfel och spara ännu mer tid.

-Brett utbud av applikationer: idealiskt för båtar, lusthus, stugor eller husbilar, såväl som gröna väderkvarnar, energitillskott för hem, företag och industri och mer.

Objektsnr 611123394

Visningar 399

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

600W 12V hushålls vindturbin generator med laddningsregulator, lättinstallerad

Pris

3 295 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?