Beskrivning

Produktbeskrivning:

500W/12V 5-blads vindturbingenerator.

Vindturbinen är konstruerad med en högkvalitativ aluminiumkropp, rostfria stålfenor och nylonfiberblad.

Turbinen drivs av en trefas permanentmagnetmotor, en extern MPPT-kontroller och en båge för att säkerställa hög effektivitet och enkel installation.

Dessutom har turbinen egenskaper som låg starthastighet, hög användning av vindenergi, minimala vibrationer, estetiskt tilltalande utseende, etc., och är lämplig för hemmabruk som laddning av fartyg, båtar och trädgårdar.

  • enastående generator
  • låg starthastighet
  • enkel montering
  • material av hög kvalitet
Huvudfunktioner:

  • högeffektiv generator, Denna vindturbin använder en trefas synkronmotor och högpresterande NdFeB permanentmagneter. Den externa MPPT-kontrollern och teflonkoppartråden har inbyggt överhettningsskydd. Dessutom har skalet designats för snabb värmeavledning för långvarig användning.
  • högkvalitativa blad, Ju längre turbinbladen är, desto mer kraft produceras. Bladet är tillverkat av nylonfiber och har en rotordiameter på 47 tum/120 cm. Nylonmaterialet är vattentätt, korrosionsbeständigt och lätt. Arbetsområdet sträcker sig från -40 till 80 grader Celsius, vilket gör det möjligt att använda det i olika väderförhållanden.
  • enkel installation, Vindturbinen har en bågmontering, dubbelsidig bladdesign och exakta nav- och bladspår. Denna uppgraderade vindturbin ger enkel och snabb montering, undviker felaktig installation av flänstyper och sparar därmed både energi och tid.
  • låg starthastighet, Vindturbingeneratorn kan starta vid en vindhastighet av 2 m/s och överlever vid en vindhastighet av 50 m/s. Bladet har ett girjusteringssystem som automatiskt anpassar sin riktning för att fånga maximal vindenergi. Dessutom minimerar den dubbla kullagerdesignen vibrationer när bladen roterar.
  • material av hög kvalitet, Denna hemvindturbin kombinerar en pressgjuten aluminiumkropp med rostfria stålfenor. Den kännetecknas av en integrerad formgivning och hög hållfasthet. Dessutom är ytan på turbinen behandlad med bakfärg, vilket ger rostskydd, vattentäthet och hållbarhet.
  • mångsidig användning, Denna lilla vindturbingeneratorsats kan generera energi för att möta olika laddningsbehov. Den är enkel att installera och underhålla och är lämplig för laddningsbehov som hemövervakning, husbilar, båtar, lusthus, stugor och segling.
Produktspecifikationer:

Märkeffekt: 500W

Max effekt: 500W

Märkspänning: 12V/AC

Märkström: 29A

Bågediameter: 2 tum/54 mm

Rotordiameter: 47 tum/1,2 m

Nettovikt: 21 lb/9,5 kg

Antal blad: 5

Bladmaterial: Nylonfiber

Startvindhastighet: 6,56 fot/s (2 m/s)

Nominell vindhastighet: 42,65 fot/s (13 m/s)

Överlevnadsvindhastighet: 164 fot/s (50 m/s)

Nominell hastighet: 900 r/min

Arbetstemperatur: -40 till 80 grader Celsius

Paketstorlek: 27x11,5x7,5 tum/69x29,5x19,5 cm

Generator: trefas AC permanentmagnet

Magnetiskt material: NdFeB

Styrsystem: Solenoid/Yaw

Justeringsmetod: automatisk justering

Hyttmaterial: Pressgjuten aluminium med färgbeläggning

Svansmaterial: rostfritt stål, målad

Paket innehåll:

1 x vindturbingenerator

1 x MPPT-kontroller

1 x ställskruv och mutter

1 x bruksanvisning

5 x nylonblad

Stålrör ingår ej

Funktioner och detaljer:

  • Utmärkt generator: Generatorn använder 500W/12V trefas NdFeB permanentmagnet synkronmotor med lågt brus och lång livslängd. Fodralet är designat för att avleda värme snabbt. En extern MPPT-kontroller ger effektiv spårningsprestanda.
  • Låg starthastighet: Bladet är tillverkat av nylonfiber, som är vattentätt, korrosionsskyddande och lätt. Tål temperaturer från -40 till 80 grader Celsius. Generatorns starthastighet är endast 2m/s, och riktningen kan justeras automatiskt för att få maximal vindhastighet.
  • Lätt att montera: Detta vindturbinset kommer att installera bågar, vilket är bekvämare än flänser. Samtidigt ger den exakta designen av bladet med navet och fasta fästen dig enklare montering.
  • Material av hög kvalitet: Turbinkroppen är gjord av pressgjuten aluminium, svansen är gjord av rostfritt stål, gjutning i ett stycke, hög seghet. Ytan på turbinen är behandlad med bakfärg, som är rostskyddande, vattentät och hållbar.
  • Mångsidig användning: Med högt vindenergiutnyttjande och hög effektivitet kan vindturbinen användas i stor utsträckning för alla hushållsändamål som laddning av hemövervakning, laddning av husbilar, båtladdning, lusthusladdning, laddning av timmerstugor och seglingsladdning.

Objektsnr 627586963

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 20 apr 19:12

500W effekt 5 blad, MPPT-kontroller för effektivitet och låg starthastighet.

Pris

2 549 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?