Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna 500W/12V 5-bladiga vindturbin är sammansatt av högkvalitativ aluminiumkropp, svans i rostfritt stål och PBT-blad.

Turbinen har en högkvalitativ motor med laddningskontroll och monteringsklämmor för att ge dig hög effekteffektivitet och enkel installation.

Dessutom har turbinen egenskaperna låg starthastighet, hög vindenergiutnyttjande, små vibrationer och vackert utseende, och är lämplig för hemmaladdning på fartyg, båtar och bakgårdar.

-Utmärkt generator

-Låg starthastighet

-Lätt att montera

- Material av hög kvalitet

Huvuddrag:

-Mycket effektiv generator,
Väderkvarnsturbinen använder en högpresterande motor. Med laddningsregulator har Teflon koppartråd överhettningsskyddsfunktion. Samtidigt antar höljet en design för snabb värmeavledning för att ge dig långvarig användning.

- Högkvalitativt blad,
Ju längre turbinbladen är, desto mer kraft produceras. Bladen är gjorda av PBT och rotordiametern är 120 cm. Dessutom är arbetstemperaturen -40°C~80°C, så du behöver inte oroa dig för att använda den i dåligt väder.

- Enkel installation,
Denna vindturbin har bågemontering, dubbelsidig bladdesign, exakta nav och bladspår. Den uppgraderade versionen av vindturbinen ger dig bekväm och snabb montering, undviker felaktig installation av flänstyper, vilket sparar mer energi och tid.

-Börja vid låg vindhastighet,
Väderkvarnsgeneratorn kan starta när vindhastigheten är 2,5m/s. Bladet har ett girjusteringssystem. Den kan automatiskt justera sin riktning för att fånga maximal vindenergi. Dessutom, med en design med dubbla kullager, vibrerar turbinen mindre när bladen roterar.

- Material av hög kvalitet,
Detta vindkraftverk för hemmabruk är konstruerat av en kropp av formgjuten aluminium och en svans i rostfritt stål. Den kännetecknas av gjutning i ett stycke och hög hållfasthet. Dessutom är turbinens yta behandlad med bakfärg, som är korrosionsskyddande, vattentät och hållbar.

-Brett utbud av applikationer,
Den lilla vindkraftsgeneratorsatsen kan generera energi för att möta dina olika laddningsbehov. Samtidigt är den lätt att installera och underhålla och lämpar sig mycket väl för laddningsbehoven för hemövervakning, husbilar, fartyg, paviljonger, trähus, fartyg, etc.

Produktspecifikationer:

-Vindturbinspecifikationer:

Märkeffekt: 500W

Startvindhastighet: 2,5 m/s (8'/s)

Nominell vindhastighet: 12 m/s (35'/s)

Antal blad: 5

Material fläktblad: PBT

Rotordiameter: 1,2 m (4')

Certifiering: CE, RoHS, ISO9001

-Controller specifikationer:

Batteriets märkspänning: DC 12V

Turbineffekt: 500W

Bromsspänning: 14,5V

Turboåtervinningsspänning: 13,2V

Arbetstemperatur: -35~+75°C

Skadeskydd: IP67

Paket innehåll:

1 x vindturbin

1 x styrenhet

1 x noskon

1 x ställskruv och mutter

5 x blad

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-Högkvalitativ generator: Generatorn använder en 500W/12V högkvalitativ motor med lågt brus och lång livslängd. Höljet har en design för snabb värmeavledning.

-Låg starthastighet: Bladen är gjorda av högkvalitativt PBT-material. Temperaturresistansområdet är -40°C till 80°C. Generatorns starthastighet är endast 2,5 m/s, och den kan automatiskt justera riktningen för att få maximal vindhastighet.

-Lätt att montera: Detta vindturbinsats kommer att installera bågar, som är bekvämare än flänsar. Samtidigt är bladet med nav och monteringstillbehör exakt utformade för att ge dig enklare montering.

- Högkvalitativa material: Turbinkroppen är gjord av pressgjuten aluminium och bakdelen är gjord av rostfritt stål. Den är gjuten och formad i ett stycke med hög seghet. Ytan på turbinen är målad, korrosionsskyddande, vattentät och hållbar.

-Brett tillämpning: Denna vindgenerator har hög vindenergiutnyttjande och effektivitet och kan användas i stor utsträckning för laddning i hemövervakning, husbilar, båtar, lusthus, stugor, båtar och andra hushållsändamål.

Objektsnr 610003587

Visningar 241

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

500W 5-bladigt vindturbin med laddkontroll, låg starthastighet, lätt att montera

Pris

2 579 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?