Beskrivning

Ny I förpackning.

Oroa dig inte för att förstöra golvet om du vill täcka det med en valfri matta eller ett PVC-golv. Tesa borttagbar mattejp som inte lämnar rester är inte bara en dubbelhäftande mattejp som kombinerar stark vidhäftning med enkel borttagning. Det är också den rekommenderade fixeringstejpen för känsliga golvytor, eftersom den kan dras bort från golvet utan att den lämnar synliga spår av bindningsmedlet. Tejpen är vävförstärkt för att erbjuda extra stark fixering av mattan eller PVC-golvet. Ändå kan den rivas för hand för enkel applicering utan att man behöver några verktyg.

---------------------------------------------------
RETOOLING är ett litet företag som bedriver försäljning av återbruk i form av verktyg, byggmaterial och verkstadsrelaterade objekt.

Köpvillkor

Vid köp av oss godkänner ni nedanstående villkor. Läs därför villkoren innan du lägger bud.

Varubeskrivning
Det som ingår är det ni ser på bilderna. Om inte annat anges är varorna begagnade och säljs i befintligt skick. Varor med slitage, defekter och ej kompletta varor kan förekomma. Vi försöker beskriva varorna så väl som möjligt men köparen uppmanas att bilda sig en egen uppfattning om skick utifrån bilderna som i sig är en del av varans beskrivning.

Ej testad inför försäljning betyder att varan inte kunnat testas och säljs som funktion okänd där defekter och saknade delar kan förekomma. Vid angiven längd avser det objektets totala längd (utan ev. förpackning) om inte annat anges.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning. Tillgängliga betalsätt är Swish, kort, PayPal eller Paynova. Betalning kan ej ske kontant vid ev. avhämtning. Betalning ska ske inom 3 dagar efter att samfraktstiden löper ut. Om betalning ej skett efter 5 dagar och ingen annan överenskommelse gjorts kommer köpet att hävas. Du spärras då från att fortsatt handla från Retooling.

Bud är bindande enl. Traderas regler.
Alla priser är inklusive moms.

Leverans, Samfrakt och Avhämtning
Fraktpris och fraktalternativ som gäller anges i annonsen priset inkluderar utöver transport emballage och ev moms.
Retooling ansvarar för risken vid transport, dvs. om vara skadas eller kommer bort under transport. Vi packar välemballerat med begagnat förpackningsmaterial. Den adress som du angett på Tradera vid bokningstillfället är den objektet kommer skickas till.

Vi erbjuder samfrakt i den mån det är möjligt på auktioner som går ut inom 7 dagar. Nytt fraktpris erhålles efter avslutade auktioner och begärd samfrakt. Varan skickas inom 3 dagar från att betalning gjorts.

Avhämtning erbjuds endast om det anges som alternativ i annonsen. Avhämtning sker då i Norrköping enligt överenskommelse om tid som passar både köpare och Retooling.

Kunden står för returkostnaden vid felaktig leveransuppgift eller ej utlöst paket, önskas varan åter sändas tillkommer ny fraktkostnad. Kunden står även för ev. lagerhyra för ej eller sent uthämtade paket.

Kunden ansvarar för att inspektera varans skick snarast efter mottagandet. Vid en transportskada skall kunden kontakta oss via Traderameddelande omgående. Vid transportskada får kunden ej använda varan & kunden måste behålla varans emballage, så att hela paketet & varan kan besiktigas vid handläggning av skadeärende.

Ångerrätt & Reklamation
Som kund omfattas du av lagen om Distansavtal & avtal utanför affärslokal vilket innebär 14 dagars ånger- & reklamationsrätt från du mottagit varan. Du som kund står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Tänk därför på att packa varan väl.

Ångerrätt gäller endast om varan är i oförändrat skick. Ångerfristen börjar löpa från den dag du som kund har mottagit varan.

Vid nyttjande av Ångerrätt står du som kund för returkostnad och ansvarar för att varan returneras komplett och i samma skick som när den sändes från oss. Ev fraktkostnad för leverans till kund återbetalas ej. Efter att returen mottagits och hanteras återbetalas produktens inköpspris.

Vid reklamation ska ni först ta kontakt med oss via Traderameddelande samt bifoga bilder på varan & emballagets alla sidor. Efter mottagande av vara samt godkänd reklamation återbetalas pengarna inom 30 dagar.

Felleveranser
Vid felleverans har du som kund skyldighet att meddela oss samt skicka tillbaka den felaktiga varan om ej annat anges. I sådant fall står Retooling för alla fraktkostnader som orsakats av felleveransen.

Only Swedish buyers
We only send to buyers in Sweden at the moment. Unfortunately no buyers outside of Sweden are able to buy from Retooling.

Kontakt
Retooling kontaktas enklast via Traderameddelande.

Objektsnr 614694127

Visningar 182

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mattejp Tesa 50 mm 10 m Avtagbar 55731, ny

Pris

39 kr

Retooling

Norrköping, Sverige

5.0

Retooling

Företag

Toppsäljare

1 893 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?