Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 9-15 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Detta är en keramisk värmare, anslut den bara till valfritt uttag och ställ in den idealiska temperaturen så blir ditt rum varmt och mysigt. Minivärmare sparar utrymme och ansluts direkt till väggen och tar ingen plats.

Denna bekväma värmare har en justerbar termostat som låter dig justera temperaturen mellan 15 och 35°C. Du kan också hålla dig varm med den 12-timmars programmerbara timern. Den fungerar väldigt tyst, så att du kan koppla av eller sova utan att bli störd. Denna värmare har inbyggda säkerhetsfunktioner som automatisk avstängning.

Produktfunktioner:

-Liten men kraftfull värmare: Utrustad med en keramisk PTC-värmare är denna värmare kompakt men ändå kraftfull, ansluts direkt till uttaget och värms upp snabbt inom 3 sekunder, vilket ger värme till ditt kylrum eller kontor.

-Justerbar temperaturvärmare och timer: Denna mini rumsvärmare med termostat kan kontrollera temperaturen mellan 15°C-35°C och har en programmerbar timer från 1-12H så att du inte behöver justera värmen upprepade gånger.

-Fjärrkontroll, lätt att använda: Pekskärmen är placerad på toppen av värmaren, som är lätt att manövrera och utrustad med en fjärrkontroll. Du kan styra värmaren inom 5m medan du ligger på sängen eller soffan.

-Säker och pålitlig: Denna bärbara värmare är gjord av flamskyddande material. Produkten stängs automatiskt av när den når inställd temperatur och har en automatisk avstängningstimer, så du behöver inte oroa dig för att glömma att stänga av denna rumsvärmare.

-Tar inte plats: Ministorleken gör att du enkelt kan bära den vart du vill, utan kablar. Plug-in värmare monteras direkt i uttaget, tar ingen golvyta eller skapar snubbelrisk på grund av kablar som går på golvet. Perfekt för ditt sovrum, kök, badrum, vardagsrum och mer.

-Två kontrollmetoder: Denna värmare är utrustad med en fjärrkontroll, du kan inte bara justera temperaturen genom skärmen utan också styra den via fjärrkontrollen.

-65°C överhettningsskydd: Det finns en automatisk avstängningsanordning inuti, som automatiskt slutar fungera när produktens temperatur överstiger 65°C.

-1-12 timmars timing: Timerfunktionen låter dig justera produktens gångtid efter behov, vilket kan spara din elräkning.

-180° roterande plugg: Genom att rotera denna vinkeljusterbara plugg kan du flytta varm luft närmare eller bort från dig, vilket skapar en bekvämare miljö.

-Lågförbrukningsvärmare med 2 lägen: låg värme 400W, hög värme 800W, mycket låg förbrukning. Du kan justera läget enligt användningsscenariot. Använd lågt läge i mycket små utrymmen som badrum (observera: produkten är inte vattentät, låt inte vatten droppa på produkten). Använd högtemperaturläge när du behöver höja temperaturen snabbt eller när du befinner dig i ett större utrymme, till exempel ett sovrum.

Obs: När badrumstemperaturen når önskad temperatur, ta bort produkten och ta ut den ur badrummet innan du duschar.

Produktspecifikationer:

Produkttyp: Plug-in mini elvärmare

Märkeffekt: 800W

Justerbar effekt: Ja, 2 nivåer, låg värme 400W och hög värme 800W

Uppvärmningsyta: mindre än 20 kvadratmeter

Timerfunktion: Ja, 1-12 timmar

Kontrollmetoder: 2 typer, pekkontroll + trådlös fjärrkontroll (5 meters räckvidd)

Strömförsörjningsläge: plug-in

Överhettningsskydd: Ja, det slutar automatiskt att fungera när det överstiger 65°C

Användningstillfällen: sovrum, kök, kontor, badrum, etc.

Material: keramik, ABS

Produktmått: 14 x 10,5 x 14,5 cm

Paketet innehåller:

1 x 800W 2 lägen mini plug-in elvärmare

1 x trådlös fjärrkontroll

1 x manual

Objektsnr 614122469

Visningar 302

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

800W 2 lägen mini plug-in elvärmare med fjärrkontroll/timer, säker, tyst, bekväm

Pris

659 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?