Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

DVD - Svenska Hjärtan: Säsong 2

TV-serie med Solveig Ternström och Sten Ljunggren.

Begagnad DVD i bra skick

Den populära TV-serien SVENSKA HJÄRTAN handlar om livet i en radhuslänga, någonstans i Sverige. Människorna som bor där är alla mitt i livet. Men är de lyckliga?

Under första säsongen fick vi lära känna Elisabet, Torsten, Henrik och de andra grannarna i radhuslängan, och se hur deras liv och relationer tog vändningar de aldrig kunnat ana.

1989 var ”Svenska hjärtan” tillbaka med en ny säsong, som visade sig vara lika dramatisk och händelserik som den första. Elisabet återvänder från USA med ny, lite tafatt självständighet. Hon letar efter en ny mening med livet. Hon vill skiljas, men Torsten vägrar. Hon vill ha ett arbete, men utan utbildning och erfarenhet är det svårt. Torsten dricker. Hans liv, eller hans egen föreställning om det, är lite sargat. Henrik är olycklig i sin studentlägenhet, medan Kristina tycks bli starkare som ensamstående. Hellen och Börje får ett handikappat barn. Deras ekonomiska situation gör att vännerna uppmanar Börje att jobba svart, men han vägrar – av lättja eller av moraliska betänkligheter?

1989 sändes den andra säsongen av ”Svenska hjärtan”. Efter den enorma framgången med den första säsongen om radhusfamiljerna och deras liv var det många som ville veta hur det skulle gå för Elisabet, Torsten och de andra. Vilket inte minst visade sig i tittarsiffrorna: över 2 miljoner såg varje avsnitt även denna gång.

”Svenska hjärtan” beskrev ett samhälle i förändring som lämnar många människor bakom sig, ett samhälle som på många sätt försvunnit men samtidigt är lika aktuellt idag. Och äntligen hade tittarna en serie som handlade om deras liv, problem och glädjeämnen.

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 560789211

Visningar 136

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Svenska Hjärtan: Säsong 2 (Beg)

Pris

69 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 338 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?