Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 27 maj 08:26

Om du eller en vän vill avhämta vunnen auktion så är det ingen brådska från min sida, jag ska bo kvar och har fortsatt plats, hör bara av dig så vi håller löpande kontakt (hämta senast 1/9 -24?). Mina 14 auktioner, som slutar ungefär samtidigt, söndag 2/6 kl. 20.50 – 21.30, finner du genom att klicka på ”Reinhold 1”.

Maserati kompressortuta med tvillinghorn. Då grejerna legat på hyllan en tid så har jag moterat ihop delarna (utan att förändra något) för att kontrollera att funktionen är OK, ljudvideon ger inte rättvisa på ljudvolymen (som tur är kanske, jag fick inte försöka fler inspelningar p.g.a frun (Mors Dag) för att inte grannarna skulle undra (vi bor ändå i frilliggande villa TILLAGT Tyvärr gick ej videosnutten ladda upp men kanske går det att maila, men ljudet är ändå inte rättvisande), se bilder.

Kabelanslutningen är till vissa delar ”hemmasnickrad”, för att testa funktion mm., men ger bra information om hur hornen skall kopplas in (12V) och en On/Off knapp är monterad i kablarna.

Jag har fler auktioner utlagda på Tradera ungefär samtidigt. Alla auktioner startar på 1:-. Se ”Säljarens alla annonser” för andra bilgrejer, från Ford 17M -71? och Ford Focus S-edition 5 dörrars, årsmodell 2001.

Jag sampackar vid fler vunna auktioner och provar även Traderas Samfrakt för första gången, så förhoppningsvis blir det, det billigaste för köparen. Annars om betalning görs via Swish så betalar jag tillbaka det beloppet som betalats för mycket till köparen, alternativt tas mailkontakt för att det skall bli rätt fraktkostnad.

Objektnr 634 243 296

Visningar 170

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 21:08

Maserati Kompressor Horn, Ny i originalkartong

Slutpris

|

615 kr

Auktionen är avslutad

tjotto vann auktionen

Reinhold 1

Västra Frölunda, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

344 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också