Beskrivning

SMARTWOOL MENS PHD LIGHT BOTTOM

Rek butikspris: 900 kr

Färg: Black

Storlek: Medium

Underställsbyxor i merinoull för kyliga träningspass.

PhD står för Performance in the Highest Degree. De här underställsbyxorna med hög värme och god stretch är till för löpning, vandring och annan träning i kallare väder.

PhD Light regulerar din kroppstemperatur och transporterar bort fukten från huden. Den ventilerande meshen är placerad efter en kroppskartläggning vilket betyder att ventileringen hamnar precis där du behöver den som mest. Materialblandningen med merinoull och polyester ger mer stretch, återhämtning och torkar snabbare än om endast merinoullen används.

Specifikation:

  • Fukttransporterande
  • Snabbtorkande
  • Håller formen
  • Minimal Merrow-sömmar för slitstyrka och komfort
  • PhD-teknologi gjord för prestation
  • Meshpaneler för ventilation
  • Täckt, elastiskt midjeband
  • Klassisk gylfdesign

Material: 56 % merionoull, 44 % polyester

Mesh: 54 % merionull, 46 % polyester

Merinoull är en naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna. När vädring inte räcker rekommenderar vi starkt att du använder ulltvättmedel för att bevara merinoullens egenskaper och mjukhet.

Smartwool använder mulesing-fri ull från får som bor på det södra halvklotet. På Nya Zeeland samarbetar Smartwool med New Zealand Merino som kontrollerar att gårdarna där ullen köps in behandlar fåren väl och inte använder sig av mulesing.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599685168

Visningar 550

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SMARTWOOL MENS PHD LIGHT BOTTOM Medium

Pris

749 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?