Beskrivning

Ny aldrig använd Laddbar elektrisk pump upp till 150 PSI Presta Schrader * luftpump cykelpump. Nypris 700 kr.

Mer info, bilder och omdömen:
https://www.amazon.co.uk/dp/B09MYNX9BV/

Batteridriven luftpump som snabbt och enkelt pumpar upp däck på bilar, cyklar och motorcyklar. Den är mångsidig och pålitlig, vilket gör den till en idealisk följeslagare för förare, bilägare, cyklister och motorcyklister. Den är enkel att använda med bara en knapptryckning för att starta. Luftpumpen har ett kraftfullt uppladdningsbart batteri som ger lång drifttid och snabb uppblåsning. Den är också kompakt och lätt, vilket gör den lätt att bära med sig. LP1 kan användas med olika ventiltyper och är perfekt för bilar, cyklar och uppblåsbara föremål som bollar. Den är byggd för att vara robust och hållbar med ett högkvalitativt plasthölje och en tydlig LCD-display för att visa det aktuella trycket. LP1 har även en automatisk avstängningsfunktion för att förhindra överblåsning och skador på ventiler och slangar

Features & details
* LP1 är en batteridriven kompressor som enkelt kan pumpa upp däck på bilar, cyklar, skotrar, elcyklar och motorcyklar på några minuter.

* Den elektriska luftpumpen LP1 blåser snabbt upp ett bildäck från 1,93 bar till 2,3 bar (28 PSI till 34 PSI) (storlek: 175/65R14 82T) på en minut.

* Inte bara en liten kompressor, utan en cykelpump med alla ventiler med Presta- och Schraderventiler och tryckmätare för att pumpa upp ditt cykelteams cyklar.

* Automatisk avstängning när måltrycket har uppnåtts, med LED-ljusfunktion för nattdrift, inga fler bekymmer med att blåsa upp för mycket.

* Superkompakt och bärbar, lätt att förvara i rammonterade flaskhållare eller cykelväskor eller sadelväskor, LP1 är en liten elektrisk cykelpump cykelväskor eller sadelväskor, LP1 är en liten elektrisk cykelpump

Objektnr 628664131

Visningar 111

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 apr 16:20

NY Laddbar elektrisk pump upp till 150 PSI Presta Schrader * luftpump cykelpump

Såld för

279 kr
Annonsen är avslutad

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

Toppsäljare

156 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också