Beskrivning

BESÖK VÅR HEMSIDA FÖR ATT HITTA DIN PRODUKT https://abbikes.com/

Motor: Samebike SY26 är utrustad med en kraftfull 350W borstlös mittmotor, vilket ger en imponerande acceleration och möjliggör en topphastighet på upp till 35 km/h. Den centralt monterade motorn ger jämn kraftdistribution och effektiv prestanda.

Batteri och Räckvidd: Cykeln drivs av ett högkapacitetslitiumbatteri på 36V/10Ah. I ren elcykelläge kan Samebike SY26 klara en körsträcka på 35-40 km, vilket gör den perfekt för korta och medellånga resor. I mopedläge, där pedalen kan användas som assistans, har cykeln en imponerande räckvidd på upp till 80 km.

Hastighet och Lägen: Med en imponerande hastighet på 35 km/h erbjuder Samebike SY26 en snabb och effektiv transportlösning. Cykeln har också ett mopedläge, där du kan använda pedalen för att assistera och förlänga räckvidden, vilket är perfekt för längre resor och varierande terräng.

Display och Kontroller: En användarvänlig LCD-display ger information om hastighet, batterinivå, avstånd och val av assistanslägen. Cyklisten har full kontroll över cykelns prestanda och kan enkelt växla mellan olika körlägen för att anpassa sig till specifika behov.

Design och Komfort: Samebike SY26 har en modern och ergonomisk design, och den är konstruerad med användarens komfort i åtanke. Justerbar sadel och styre möjliggör en anpassad passform för cyklisten, vilket bidrar till en bekväm och njutbar körupplevelse.

Bromssystem: För att säkerställa en trygg körning har Samebike SY26 ett pålitligt bromssystem med skivbromsar. Det ger effektiv stoppkraft och ökar cyklistens förtroende när det gäller kontroll och säkerhet.

Samebike SY26 kombinerar kraft, räckvidd och mångsidighet, vilket gör den till en utmärkt följeslagare för både stadspendling och äventyrliga resor.

Om oss

Abbikes - Din Cykeldestination Online

Välkommen till Abbikes, din pålitliga partner för cykelinköp online. Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av cyklar och tillbehör med fokus på elcyklar till de bästa priserna på marknaden.

Vår Hemvist i Norra Sverige - Snabb Leverans Garanterad: Med vårt strategiskt belägna lager i Norra Sverige kan vi erbjuda våra kunder en blixtsnabb leverans. Oavsett var du befinner dig i landet, strävar vi efter att leverera ditt cykelköp på bara 3-7 dagar.

Öppet Köp i 30 Dagar - Din Trygghet Prioriteras: Vi förstår vikten av att känna sig trygg med ditt köp. Därför erbjuder vi ett generöst öppet köp-fönster på 30 dagar. Om du inte är helt nöjd med din vara inom den tidsramen, är du välkommen att returnera den och få full återbetalning.

Bästa Priser på Elcyklar - Kvalitet Till Rimliga Priser: Abbikes strävar efter att erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna på elcyklar. Vi tror på att göra cykling tillgänglig för alla och gör vårt bästa för att hålla våra priser rimliga utan att kompromissa med kvaliteten.

1-Års Garanti - Trygghet och Hållbarhet: Vi är stolta över kvaliteten på våra produkter, och för att visa vårt förtroende erbjuder vi en 1-års garanti på alla våra cyklar. Vår målsättning är att du ska känna dig säker och nöjd med ditt köp under en lång tid framöver.

Snabb Hemleverans - Komfort och Bekvämlighet: För att göra din upplevelse så smidig som möjligt erbjuder vi snabb hemleverans. Vi vet att väntan kan vara utmanande, och vår prioritet är att få din nya cykel till dig så fort som möjligt.

Kunnig Kundservice - Guidning till Rätt Produkt: Vår engagerade kundtjänst står redo att vägleda dig till rätt produkt. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare, kommer vår expertis och passion för cykling att säkerställa att du hittar den perfekta cykeln för dina behov.

Abbikes strävar efter att skapa en smidig och positiv cykelupplevelse för alla våra kunder. Vi tror att cykling ska vara tillgänglig, prisvärd och framför allt rolig. Välkommen till Abbikes - där varje pedaltramp tar dig närmare ditt nästa äventyr
VÄLKOMMEN TILL VÅR HEMSIDA FÖR ATT HITTA DIN PRODUKT https://abbikes.com/

märke Samebike model SY26
material Aluminiumlegering Märkspänning DC36V
Justerbar höjd på sadel 85-90cm
Motorns märkeffekt
350W
storlek 170 * 64 * 105cm
Motorns tomgångsvarvtal 260±10 varv/min
Kartongens storlek
137*24*69cm
Variabel hastighet

Shiman0 3*7S
Hjulets storlek 26" Motorväxel 0-5
Nettovikt 25kg Tillämpliga personer 16-65 år gammal; 1,6-2,1 m hög
Bruttovikt
26,5kg Laddningstid ca 4-6timmar
Max belastning 150kg Instrument
Vänster LCD-mätare med flytande kristaller
Rekommenderad hastighet 25km/h Max uppförsbacke
25°
Max hastighet 35km/h Framljus Ja
Vattentät kvalitet
IP54
Bromsar läge
Skivbroms fram/bak
Battericeller
Litium batteri
Elektriskt läge
Pedaler

Objektnr 623 595 802

Visningar 126

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 21 feb 12:15

Samebike SY26 500w 48V

Utropspris

|0 Bud

8 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

Abal19

umeå, Sverige

Abal19

Verifierad

4 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också